Haberler

Bucaspor Kupaya Veda Etti

Bucaspor’un Beşiktaş’a 2-0 yenildiği Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından açıklamalarda bulunan Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, siyah-beyazlı ekibin kendilerine karşı as kadroyla sahaya çıktığını belirterek, “Lisansım olsaydı Şenol Hoca beni de oynatırdı” dedi.

Bucaspor'un Beşiktaş'a 2-0 yenildiği Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından açıklamalarda bulunan Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, siyah-beyazlı ekibin kendilerine karşı as kadroyla sahaya çıktığını belirterek, "Lisansım olsaydı Şenol Hoca beni de oynatırdı" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Bucaspor, sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya maçın ardından yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda sürpriz sonuçlar alarak başarılı olduklarını söyledi. Kupada grupları lider bitirdiklerini hatırlatan Kaya, "Biz Beşiktaş'la eşleşmeyi beklemiyorduk. Geçen hafta olmayacak bir sonuç çıktı, Sivas Belediyespor Beşiktaş'ı yendi. Rakibimiz ideal kadrosuyla karşımıza çıktı. Benim lisansım olsaydı Şenol Hoca beni de oynatırdı. Çok güzel bir macerayı tamamladık. Artık lige döneceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Suat Kaya Beşiktaş Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title