Haberler

Bucaspor Golü Unuttu

Ptt 1'inci Ligi'nde bitime 6 hafta kala düşme potasından çıkamayan Bucaspor golü unuttu.

Ptt 1'inci Ligi'nde bitime 6 hafta kala düşme potasından çıkamayan Bucaspor golü unuttu.

Ligdeki son golünü 14 Mart'ta deplasmanda 1-0 kazandığı Adanaspor maçında Emin'in ayağından kazanan sarı lacivertli ekip, daha sonra oynadığı 4 müsabakada topu, 3 direk arasından geçiremedi. Bu periyotta Antalyaspor'a 3-0, Elazığspor ve Karşıyaka'ya 2-0, Şanlıurfaspor'a 4-0 kaybeden Bucaspor, 26 golle Orduspor, Giresunspor ve Denizlispor'dan sonra ligin en az skor üreten 4'üncü ekibi oldu.

Bu sezon gol atmakta zorlanan Bucaspor, savunmada da tel tel döküldü. Geride kalan 28 maçta kalesini rakiplere 53 kez açan Bucaspor, bu alanda 73 gol yiyen Orduspor'dan sonra en kötü performans gösteren ikinci takım konumunda. "Görünen köy kılavuz istemiyor" diyen teknik direktör Levent Eriş, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Buradaki sorun defans ve kalecilerde değil. Orta sahamız oldukça dirençsiz. Orta alanın bu düşüşü hem savunmayı hem de forvet hattını olumsuz etkiliyor." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orduspor Bucaspor 14 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title