Haberler

Bucaspor'da Seven İstifa Etti

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Bucaspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör İlker Seven istifa etti.

SPOR Toto 2'nci Lig  Beyaz Grup ekibi Bucaspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör İlker Seven istifa etti.

Yönetimle bugün bir araya gelen İlker Seven'in görevi bıraktığı açıklandı. Bu aşamada kan değişikliğinin faydalı olacağını dile getiren İlker Seven, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım Bucaspor yeniden çıkışa geçer" dedi. Bucaspor, yönetiminde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 de mağlubiyet aldı.

İlker  Seven'in istifasını kabul ettiklerini ve yeni teknik direktörü en kısa sürede bulacaklarını belirten Başkan Çetin Kayışlı, şunları söyledi:

"Pazar günü evimizde Hacettepe ile oynayacağımız maça kadar teknik adam sorununu çözmeye çalışacağız. Kafamızda birkaç isim var. Onlarla görüşeceğiz. Bizi yukarılara taşıyacak bir isimle sözleşme imzalayacağız. Yaptığımız değişim camiamıza hayırlı olsun. İlker Seven'e de gösterdiği çaba için teşekkür ederiz."

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title