Haberler

Bucaspor'da Golcü Krizi

SPOR Toto 2'nci Beyaz Grup takımlarından Bucaspor'da yeni sezon öncesi golcü krizi yaşanyor.

SPOR Toto 2'nci Beyaz Grup takımlarından Bucaspor'da yeni sezon öncesi golcü krizi yaşanyor. Anıl Dilaver ile yolları ayıran sarı lacivertlilerde forvet oyuncularından Burak Aydın'ın da antrenmanda sakatlanması, teknik heyetin keyfini kaçırdı. Teknik Direktör İlker Seven genç oyuncunun sağ ayak parmaklarında kırık tespit edildiğini belirterek, "İki parmakta kırık var. Bir süre takımdan ayrı kalacak. Kırıkların parçalı olmaması büyük şans. Bir an önce aramıza dönmesini umuyoruz" dedi.

Geçen sezon çapraz bağları kopan ve yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalan genç forvet oyuncusu Hasan Kaşıkara'nın da sakatlığını yeni atlattığını belirten teknik adam,

"Maç ve antrenman eksiği bulunan Hasan'ın tam anlamıyla hazır hale gelmesi zaman istiyor. Anıl'ın ayrılması, Burak'ın da sakatlanmasından sonra elimizde bir tek genç Atakan kaldı. Ancak şartlar ne olursa olsun, mazeret üretmeyeceğiz. Gerekirse çözümü yine mevcut kadro içinde yaratacağız" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anıl Dilaver Burak Aydın Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title