Haberler

Bucaspor'da Eriş İstifanın Eşiğinde

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü oynanan Karşıyaka- Şanlıurfaspor maçını izleyeceği Buca Stadı'nda Buca Belediyesi görevlileri tarafından oturduğu locadan çıkarılan Bucaspor teknik direktörü Levent Eriş, istifanın eşiğine geldi.

Yapılan davranışı kabullenemediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bucaspor camiasında yönetim-belediye kavgası sürdükçe yaptığımız çalışmaların hiçbir anlamı olmayacak. Bu şartlarda kulübe katkı sağlamanın çok zor olacağını düşünüyorum" dedi.

Başkan Çetin Kayışlı'yla da görüşerek bu yöndeki düşüncelerini dile getiren Levent Eriş'in, "Transfer yasağına rağmen çok iyi bir takım hazırladım. Ancak yaşananlar futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkiliyor. Bu tartışma en kısa sürede bitmezse görevimi sürdüremem" mesajı verdiği kaydedildi.

Başkan Çetin Kayışlı ise Eriş'i kesinlikle bırakmayacaklarını ifade etti, "Herkesin huzur içinde çalışması için elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfaspor Karşıyaka Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title