Haberler

Bucaspor'da Defans Çöktü

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü sahasında Konya Anadolu Selçukspor'la karşılaşıcak Bucaspor'da stoperlerin cezalı ve sakat olması Teknik Direktör Fatih Uygun'un elini kolunu bağladı.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü sahasında Konya Anadolu Selçukspor'la karşılaşıcak Bucaspor'da stoperlerin cezalı ve sakat olması Teknik Direktör Fatih Uygun'un elini kolunu bağladı. Geçen hafta Amed Sportif deplasmanında Veli'nin kırmızı, Emre Toraman'ın ise dördüncü sarı kartını gördüğünü hatırlatan genç teknik adam, Onur Yılmaz ve Ömer Kanberoğlu'nun da sakatlıkların sürdüğünü söyledi.

Defansın göbeğinde görev verebileceği diğer bir oyuncu Emre Özkan'ın da yine Amed Sportif müsabakasında sarı kart görerek cezalı duruma düştüğünü belirten Uygun, "Savunmayı kurmakta zorlanıyorum. Defansın göbeğini beklerden ya da orta saha oyuncularından oluşturacağım" dedi. Uygun'un sağ bek Murat ve sol bek Abdullah'ı stoperde görevlendirip, Sancar ile Erkan'dan da bek olarak yararlanacağı öğerenildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Toraman Bucaspor Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title