Haberler

Bucaspor'da Belirsizlik Dönemi

Ptt 1'inci Lig'den 5 sezon sonra 2'nci Lig'e dönen Bucaspor'da belirsizlik döneminden çıkılamadı.

Ptt 1'inci Lig'den 5 sezon sonra 2'nci Lig'e dönen Bucaspor'da belirsizlik döneminden çıkılamadı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın Çetin Kayışlı başkanlığındaki yönetimi olağanüstü genel kurula çağırması ile ortaya çıkan belirsizlik sürerken sarı lacivertlilerde yeni sezon öncesi maddi sorunlar ön plana çıktı. Teknik direktör Levent Eriş'le yol ayrımına gelen ve birçok futbolcusu alacaklarından dolayı Futbol Federasyonu'na giden Bucaspor'da eski yabancı futbolculara olan 1 milyon 139 bin euro borç için henüz kaynak bulunamadı. FIFA'daki borç dosyası sebebiyle 2 sezon transferden men edilen Bucaspor'da şimdi de puan silme ve küme düşürülme korkusu başladı.

Yeni sezon için hiçbir hazırlık yapamayan yönetim, kongreye gitmeye yanaşmazken kimse Bucaspor başkanlığı için, "Ben varım" demedi. Ligin başlaması yaklaşırken teknik ekip ve futbolcuları dağılan İzmir ekibinde kamp programı bile netleşmezken taraftarlar sarı lacivertlilerin durumunu felaket olarak yorumluyor. Başkan Çetin Kayışlı yönetime engel çıkmadığı taktirde Bucaspor'u düzlüğe çıkaracaklarını söyledi. Kendilerinden başka kulübe sahip çıkanın olmadığını vurgulayan Kayışlı, "Bize güvenip, destek versinler. Gittiğimiz taktirde Bucaspor daha da kaosa sürüklenecektir. Belediye Başkanı Levent Piriştina karanlık tabloyu görerek yoluma engel olmasın" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Piriştina Çetin Kayışlı Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title