Haberler

Bucaspor'da Barış

Bucaspor yönetiminde bir süredir yaşanan kriz, bir toplantıyla çözüme kavuştu.

Bucaspor yönetiminde bir süredir yaşanan kriz, bir toplantıyla çözüme kavuştu.

NE OLMUŞTU

Takımın yeni teknik direktörünün altyapı antrenörlerinden İlker Seven olduğunu açıklamasının ardından Başkan Çetin Kayışlı tarafından yalan beyanat vermekle suçlanan ve basın sözcülüğü görevinden alınan Sait Demir'le birlikte hareket eden 8 yönetici, geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurul için harekete geçeceklerini açıklamıştı.

TOPLANTI 4 SAAT SÜRDÜ

Kulüp binasında Kayışlı ve Demir'in yüzleştiği, yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından yönetimde birlik ve beraberlik sağlandığı, olağanüstü genel kurulun gündemde olmadığı açıklandı. Yeni Basın Sözcüsü Serdar Deniz, bu konuda şu açıklamayı yaptı:

"Kongreye gitmiyoruz. Takımın motivasyonunu bozmamak adına 23 kişilik yönetim kurulumuz aynen görevini sürdürecek. Bucaspor'un menfaatleri için önemli bir adım attık. Bazı yanlış anlaşılmalar yaşanmış olabilir ancak bugün kenetlenmek zorundayız. Herkes birbirinden özür diledi ve kucaklaştık. Daha güçlü bir şekilde kol kola yola devam edeceğiz."

Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü, takımı yeni sezona hazırlayan İlker Seven'in teknik ekipte yardımcı antrenörlük yapacağı belirten Serdar Deniz, birkaç gün içinde kamp yeri belirleyeceklerini söyledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Kayışlı Serdar Deniz Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title