Haberler

Bucaspor Başkanı Kayışlı: "İzmir'den Dışlandık"

ESKİ yabancı futbolcularından Kevin Pariente'nin 60 bin TL alacağını ödeyerek FIFA'dan gelecek muhtemel puan silme cezasını önleyen 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Bucaspor'un Başkanı Çetin Kayışlı, kulüp olarak İzmir'den dışlandıklarını iddia etti.

Bucaspor'un her konuda yalnız bırakıldığını öne süren Başkan Kayışlı, ilçenin de ilgisizliğinden yakındı. İç sahada oynanan her maç öncesi tüm yerel yöneticilere kişiye özel davetiye göndermelerine karşın, hiçbirini statta göremediklerini belirten Başkan Kayışlı, şöyle dedi:

"Davetimize bugüne dek sadece Sayın Valimiz Erol Ayyıldız karşılık verdi. Onun dışında hiçbir belediye başkanı ve yöneticiyi yanımızda göremedik. Kimseden maddi beklentimiz yok. Tek isteğimiz manevi destek. Yazık, Bucaspor fikren ve manen yalnızlığa itilmiş bir kulüp oldu."

Bucaspor'un kendi içinde de sorunlar yaşadığını vurgulayan Başkan Çetin Kayışlı, bu konuda şunlardı söyledi:

"Bizim içimizde de kulübün başarısız olması hayaliyle yanıp tutuşanlar var. Böyle insanların çevrelediği bir camia olmaktan ne yazık ki kurtulamadık. Bucaspor, sadece benim dönemimde değil, geçmiş dönemlerden bu yana biçare bırakıldı. Böyle olunca hem sportif hem de ekonomik olarak oldukça geriledik. Eski yabancı futbolcuların borçlarını temizlemek için yönetimimiz 2 milyon TL'den fazla para ödedi. Tesisleşme, futbolcu alacakları ve erzak ihtiyacı gibi tüm gereksinimlerimizi kendimiz karşılamaya çalışıyoruz."

Başkan Kayışlı, yalnız başlarına bırakılmalarına rağmen Bucaspor'un düzlüğe çıkması için bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Ayyıldız Çetin Kayışlı Bucaspor İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title