Haberler

Bucaspor'a Futbolcularından Yeni İhbarnameler

Spor Toto 2'nci Lig'de son maçta kümede kalan Bucaspor'da sezon içinde paralarını alamayan futbolcular, birer ikişer Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruyor.

Daha önce kaleci Ömer Kahveci 160 bin TL'lik alacağı için federasyona başvururken Emre, Deniz, Anıl, Burakcan, Kadir ve Adil de kulübe ihtarname gönderdi. Bucaspor'da 80 bin TL alacağı için sezon sonuna doğru ihtarname gönderip daha sonra şikayetini geri çeken Batuhan'ın da bu hafta yine federasyona başvuracağı belirtildi.  Sarı lacivertli kulüpte futbolcuların yaklaşık 800 bin TL alacağı bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Bucaspor'da Kadir, Emre ve Burakcan'ın sözleşmeleri 31 Mayıs'ta sona erecek. Mukaveleleri süren Ömer Kahveci, Adil, Anıl ve Deniz ise 1 ay içinde paralarını alamazsa serbest kalacak. Önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurul kararı alması beklenen Başkan Çetin Kayışlı'nın oyunculara ödeme sözü verdiği belirtildi. Kaynak arayışlarına başlayan yönetimin bazı futbolcuları da satarak kasaya para aktarmayı düşündüğü ifade edildi. Bucaspor ile sözleşmesi ay sonunda sona erecek teknik direktör Suat Kaya ise yönetimin seçime gitmesini bekliyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Kahveci Kadir Emre Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title