Haberler

Bucak'ta Ağır Tonajlı Araçların Kullanması İçin Yol Çalışması

Bucak ilçesinde ağır tonajlı araçların kullanımı için alternatif yol çalışması başlatıldı.

Bucak ilçesinde ağır tonajlı araçların kullanımı için alternatif yol çalışması başlatıldı.

Kumar Yaylası yolu ile Organize Sanayi Bölgesi arasında yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, yolun sanayi sektörü için önemli bir işlev göreceğini söyledi.

Özçelik, "Sanayicilerimiz bu yoldan ağır tonajlı araçlarıyla hem kısa mesafede ulaşım sağlayacak hem de şehir içine girmeden trafik sorunu yaşamadan Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşabilecekler" dedi.

Kaymakam Mehmet Akçay ise ilçenin kentleşmede ciddi adımlar attığını, yol sayesinde ağır tonajlı araçların ilçe trafiğini rahatlatacağını söyledi.

Bu yolun Bucak için ihtiyaç olduğunu anlatan Akçay, "Sanayicimiz kazanacak,  belediye kazanacak. Bucak kentleşme noktasında ciddi adımlar atıyor. Bu da ciddi bir adımdır. İnşallah bu yolun tamamlanmasıyla mermercilerimize de büyük bir rahatlık sağlayacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Mutlu da yolun ağır tonajlı kereste, mermer, taş bloğu taşıyan kamyonlar için çok iyi olacağı gibi ilçenin trafik yoğunluğunu da azaltacağını bildirdi.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan 4,5 kilometre uzunluğundaki yolun 2 ay içinde tamamlanması planlanıyor. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ak Parti Burdur Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title