Haberler

Bucak'ı Kurban Keserek Karşıladılar

Güncelleme:

Partisinin Sırrın ve Eyyübiye seçim bürolarının açılışına katılan CHP Şanlıurfa milletvekili adayı Ali Murat Bucak, kurbanlar kesilerek karşılandı.

Şanlıurfa'da 7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP, Sırrın ve Eyyübiye'de seçim büroları açtı. Özellikle Sırrın'da yoğun bir kitle tarafından karşılanan Bucak için burada kurbanlar kesildi.

Seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak, "Mevcut iktidar ülkemizi haddinden fazla germiş ve kutuplaştırmıştır. Şuan Türkiye Cumhuriyetinin tek ihtiyacı olan ve serum niteliği taşıyan bir CHP İktidarı olacaktır. CHP'nin iktidara yürüdüğüne herkes inansın. AKP özellikle batıda oy kaybederken umudunu anket firmalarına bağlamış durumda. Türkiye'nin şuanda ihtiyacı olan şey barış, kardeşlik ve huzurdur bunu da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile olacaktır" dedi.

Sırrın'da gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışının ardından Eyyubiye'de bulunan Milletvekili Adayı Hasan Oğul'un seçim bürosu açılışına katılan Bucak burada da davullarla karşılandı. Vatandaşlarla halay çeken Bucak, daha sonra seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Bucak burada ise "Hasan Oğul'la Pazar'a kadar değil mezara kadar birlikteyiz" diye karşılık verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Murat Bucak Şanlıurfa Türkiye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title