Haberler

Buca'nın Anneleri Gölet'te Coştu

Buca’da Anneler Günü’nde coşku tavan yaptı.

Buca'da Anneler Günü'nde coşku tavan yaptı. Buca Belediyesi'nin Anneler Günü'nde Buca Gölet'te düzenlediği Anneler Günü matinesinde Mikrop Hikmet'le gülüp eğlenen Bucalı anneler, Evka 1 Semtevi kursiyerlerinin hazırlayıp sunduğu Kadının Halleri konulu makyaj defilesiyle ise duygu dolu anlar yaşadı.

Buca Belediyesi Bucalı kadınlara Anneler Günü'nü Buca Gölet Amfi Tiyatro'da muhteşem bir eğlence sundu. Buca Belediyesi Halk Oyunları topluluğunun roman ve oryantal dans gösterileriyle coşan anneler, şarkıcı Mikrop Hikmet'in eğlenceli sahne performansı sırasında yerinde duramadı. İlginç şovu, kostümleri ve şarkılarıyla Bucalı anneleri neşelendirip kahkahaya boğan Mikrop Hikmet, annelerle bol bol dans etti.

Elleri öpülesi anneler için Buca Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Evka 1 Semtevi kursiyerleri de ilginç bir defile ile katkı koydu. 'Kadının Halleri' başlıklı, 'kadına yönelik şiddete hayır' temalı makyaj defilesi annelerin büyük beğenisini kazandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title