Haberler

Buca'nın 5 Yıldızlı Sokak Hayvanları Merkezi'nde Anlamlı Buluşma

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Buca Eğitimevi’nin “Çağdaş Zihinler” grubu tarafından hazırlanan “İki Dost Bir Arada” projesi çerçevesinde buluşan Narlıdere ve Gürçeşme Huzurevi sakinleri ile ÇYDD Buca Şubesi Çocuk Kulübü üyeleri Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Buca Eğitimevi'nin "Çağdaş Zihinler" grubu tarafından hazırlanan "İki Dost Bir Arada" projesi çerçevesinde buluşan Narlıdere ve Gürçeşme Huzurevi sakinleri ile ÇYDD Buca Şubesi Çocuk Kulübü üyeleri Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

ÇYDD Buca Eğitimevi Çağdaş Zihinler Gurubu alkışlanacak bir projeye imza attı. Yalnızlık çeken ve sosyalleşmek isteyen yaşlıları barınaklardaki sokak hayvanlarıyla buluşturmayı amaçlayan "İki Dost Bir Arada" projesi için seçilen ilk mekan ise Buca Belediyesi'nin 5 yıldızlı konfora kavuşturulan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi oldu. ÇYDD Buca Şubesi Çocuk Kulübü'nden miniklerin de katıldığı ziyarete Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina eşi Ahu Piriştina ile birlikte ev sahipliği yaptı. Proje çerçevesinde Gürçeşme ve Narlıdere Huzurevileri'nden gelen yaşlılar çocuklarla birlikte merkezi gezip, sahiplendirme alanındaki sokak hayvanlarını sevdi. İki kuşağın can dostlarıyla olan bu anlamlı buluşması karşısında duygulanan Başkan Piriştina projenin mimarı Çağdaş Zihinler Gurubu'nu "Yüreğinize sağlık gençler" diyerek, kutladı.

Nutuk hediye edildi

Huzurevi sakinlerinin sosyalleşmelerine katkı sağlamak,yalnızlıklarına çare olmak, hayvan sahiplendirmeyi özendirerek, hayatlarına anlam katmayı hedefleyen projeye Narlıdere ve Gürçeşme Huzurevleri'nden 40 yaşlı, ÇYDD Buca Şubesi Çocuk Kulübü'nden de 30 çocuk katıldı.

Acımasız sokak şartlarında yaşam mücadelesi verirken Buca Belediye Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde tedaviye alınan kedi ve köpekleri özel hazırlanan bakım ünitelerinde ziyaret eden çocuk ve yaşlıların, sahiplenme bölümündeki can dostlarıyla buluşması ise görülmeye değer görüntülere sahne oldu. Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi içinde hasta sokak kedilerinin barınması için kurulan Kedi Evi'ni de gezen ziyaretçiler tesislere tam not verdi. Ziyaretçilere Nutuk hediye eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, iki kuşağı sokak hayvanlarıyla böylesine sıcak bir ortamda buluşturan bu anlamlı projeden dolayı ÇYDD Buca Eğitimevi Çağdaş Zihinler Gurubu'nu, "Sokaklarda yaşayan canlılar sadece belediyenin değil, hepimizin sevgi, ilgi ve şefkatine ihtiyaç duyuyor. Yüreğinize sağlık gençler" diyerek kutladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Narlıdere Gürçeşme Buca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title