Haberler

Buca'nın 43 Mahallesine 43 Kreş

Göreve geldiğinden bu yana her sabah bir mahallede vatandaşla kahvaltı eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 43 mahallede 43 kreş açmayı planladıklarını söyledi.

Göreve geldiğinden bu yana her sabah bir mahallede vatandaşla kahvaltı eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 43 mahallede 43 kreş açmayı planladıklarını söyledi.

Bu sabah Kızılçullu İş Hanı'nda Şirinyer esnafı ile bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Piriştina, Eczacı Ersin Aydemir'in dikkat dağınıklığı sorunu yaşayan çocuklarla ilgili bir merkez kurulmasını önermesi üzerine 43 mahalleye 43 kreş açmayı planladıklarını açıkladı. Bunun için çalışmalara başladıklarını dile getiren Piriştina, ayrıca 2012 yılında mahkeme kararı ile iptal edilen Şirinyer Projesi'ni yeniden hazırladıklarını söyledi.

"ŞİRİNYER PROJESİ'Nİ YENİDEN HAZIRLIYORUZ"

Mahkeme kararı doğrultusunda bol yeşil alana ve yeraltı otoparkına sahip yeni bir proje hazırladıklarını kaydeden Piriştina, "Şirinyer Projesi'ni yeniden hazırlıyoruz. Tabi ki bu çalışmaları Büyükşehir Belediyemizin ve ilgili birimlerin desteğiyle yapıyoruz. Yeşil alanı zengin yeni bir çalışmanın hazırlığına başladık. Şirinyer Pazaryeri ve çevresini kapsayan bu proje, bölgeye büyük bir prestij kazandıracak" diye konuştu. Daha sonra kahvaltıya katılan Şirinyer esnafı, İZBAN istasyonu ve çevresinin karanlık olmasından, tuvalet ve otopark bulunmamasından yakındı. Bölgeye sokak hayvanları için yemek kapları konulması önerilirken Saim Eroğlu İş Merkezi'nin ruhsat sorunu da gündeme getirildi. Esnaf bölgede yeraltına çöp depolama alanları yapılmasını da istedi. Başkan Piriştina, kahvaltının sonunda önümüzdeki hafta Şirinyer Esnafı ile geçtiğimiz günlerde Forbes Esnafı ile gerçekleştirdiği ve eylem planı belirlediği toplantının benzerini yapmak üzere sözleşti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Ersin Aydemir Şirinyer Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title