Haberler

Buca'lılar Bayramı Yusuf Güney ile Geçirdi

Buca Belediyesi'nin Ramazan Bayramı kutlamaları çerçevesinde sanatçı Yusuf Güney sahne aldı.

Buca Belediyesi'nin Ramazan Bayramı kutlamaları çerçevesinde sanatçı Yusuf Güney sahne aldı.

Buca Belediyesi önderliğinde Buca Gölet alanında düzenlenen halk konserine çıkan genç sanatçı Yusuf Güney'i Bucalılar yalnız bırakmadı.

Birbirinden güzel şarkılarını coşkulu kalabalık eşliğinde söyleyen Yusuf Güney yaklaşık iki saat sahne de kaldı. Bayramda Buca'da olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Yusuf Güney bu geceyi tertipleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve Kültür İşler Müdürü Sakine Akyüz'e teşekkürlerini sundu. Sanatçı Yusuf Güney yoğun katılım gösteren seyircilerden ve Buca'nın atmosferinden çok keyif aldığını dile getirerek, "Çok samimi söyleyeceğim. Her şey mükemmel, sizler mükemmelsiniz. Bu akşam çok güzel. Herkesin bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

KEŞKE HERKES SİZİN KADAR MÜSLÜMAN OLSA

Sanatçıyı performansından dolayı kutlayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Yusuf Güney'e Buca'nın simgesi üzüm heykelinin yer aldığı plaketi takdim etti. Başkan Tatı'nın teşekkür konuşmasında ikili arasında 'Gavur İzmir' konuşması da vatandaşlardan büyük alkış topladı.

Başkan Tatı, Bucalıların bayramını kutladığı konuşmasında, "Bizlerde bayram çok. Biz biraz deliyiz, Allaha şükür İzmir'deyiz. Pek çok kişinin canını sık sak da, bizim içimiz çok rahat" demesi üzerine sanatçı Yusuf Güney, araya girerek Gavur İzmir derler ya keşke herkes sizin kadar Müslüman olsa" demesi katılımcılardan büyük alkış topladı.

BİZE GAVUR DİYENLERE GAVURLUK YAPACAĞIZ

Konuşmasına devam eden Tatı, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

"Müslüman olsa dediniz. Bu kadar alkış var ya şimdi bir şey soracağım ondan sonraki alkışı görün. Biz gavuruz değil mi arkadaşlar. Gavuruz. Türk bayrağını dalgalandırmak, Cumhuriyete, Laikliğe, Mustafa Kemal'e sahip çıkmak gavurluksa biz çok gavuruz ve bize gavur diyenlere çok gavurluk yapmaya devam edeceğiz. Buna emin olabilirsiniz. Buca halkını görüyorsunuz işte. Buca halkı sanatı ve sanatçıyı çok sever. Sevdiğini bağrına basar. Sevmediğini biraz kötü yapar. Sevmediğini tarih boyunca yapmıştır. ya denize döker ya da sandığa gömer" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title