Haberler

Buca, Gençliğin Merkezi Olacak

Buca Belediyesi gençlerin kültürden spora kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkez kurmak için kolları sıvadı. Kompleks halinde inşa edilecek Buca Gençlik Merkezi, kütüphaneden, fitness salonlarına, cep sinemalarından workshop alanlarına kadar gençlerin tüm aktivitelerine ev sahipliği yapacak alanları bünyesinde barındıracak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir'in en güzel ve fonksiyonlu gençlik merkezi'ni 2016 yılında açacaklarını müjdeledi.

Genç ve üniversiteli nüfusu ile dikkat çeken Buca'ya kültür ve spor kompleksi kuruluyor. Tınaztepe mevkiinde bin 192 metrekarelik alanda 4 katlı olarak düzenlenecek Buca Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği bir tesis olacak. İçerisinde kütüphane, workshop alanları, üç adet cep sineması, çamaşırhane, bowling salonu, konferans salonu ve dinlenme alanları bulunacak merkezin gençlerin yeni buluşma noktası olması hedefleniyor.

TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLECEKLER

Buca'nın sporun ve kültürün icra edildiği tam bir merkeze ihtiyacı olduğu tespitiyle hemen harekete geçtiklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Buca, genciyle, Dokuz Eylül Üniversitesi ile anılıyor. Gençlerimize, hem kendilerini geliştirebilecekleri hem de eğlenip spor yapabilecekleri derli toplu bir merkez oluşturmak için harekete geçtik. Bölük pörçük tesisler öğrencileri de yoruyor. Burada tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İsteyen dersini çalışacak, isteyen sinemaya gidecek, isteyen de çamaşırını yıkayacak. Onlara keyifli ve gönüllerince kullanabilecekleri tesis oluşturacağız" açıklamasında bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina İzmir Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title