Haberler

Buca'da Yaz Kurslarına Öğrenci Akını

Buca Belediyesi’nin, yoğun geçen eğitim öğretim döneminin ardından öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla açtığı yaz kursları öğrenci akınına uğradı.

Buca Belediyesi'nin, yoğun geçen eğitim öğretim döneminin ardından öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla açtığı yaz kursları öğrenci akınına uğradı. Beş ayrı merkezde resimden, tiyatroya, baleden, satranca kadar dokuz ayrı dalda açılan ücretsiz yaz kurslarına bin 542 öğrenci başvurdu. Kurslar 27 Ağustos'a tarihe kadar devam edecek.

Çocukların yaz tatillerini daha verimli bir şekilde geçirmesi, sosyal, duygusal ve yetenekgelişimlerinin arttırılması amacıyla Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Çamlıkule Semt Evi, Charlie Chaplin Meslek ve Sanat Atölyesi, Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi, Evke-1 Semt Evi ve Güzel Sanatlar Merkezi'nde yaz dönemi için açılan ücretsiz kurslara bin 542 başvuru gerçekleşti.

Bucalılar'dan belediyeye teşekkür

24 Haziran'da başlayan ve rekor başvurunun gerçekleştiği kurslarda çocuklara yönelik olarak; İngilizce, gitar, satranç, resim, keman, tiyatro, bağlama ve bale kurslarının yanında yetişkinler içinde kurslar bulunuyor. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde 11 Temmuz'da başlayacak yetişkin kurslarında ise; takı tasarım, keçe bez bebek, örgü çanta,hızlı okuma ve hafıza teknikleri, işaret dili, diksiyon, İngilizce ve okuma yazma branşları bulunuyor. Yaz tatillerinde eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayan her yaştan Bucalılar, kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayan kursları ücretsiz olarak sunan Buca Belediyesi'ne teşekkür ediyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Nesin Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title