Haberler

Buca'da Kaza

Eşrefpaşa yönünden gelen belediye otobüsü ile Buca Şirinyer'den gelen motosikletli sürücü Murat Yılmazer’in aracı kafa kafaya çarpıştı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Yılmazer ve kuzeni iki motosikletle Buca’dan Eşrefpaşa yönüne süratli bir şekilde seyrediyorlardı. Buca Köprüaltı mevkisine geldikleri sırada Murat Yılmazer’in kullandığı motosikletin tekerleri orta güvenlik şeridine takılarak dengesini kaybetmesine sebep oldu. Karşı yönden gelen belediye otobüsüne süratli bir şekilde çarpan motosiklet 100 metre ileri savruldu. Murat Yılmazer ise olayda feci şekilde can verdi. Yaşanan olayda Yılmazer’in motosiklet ve kaskının parçalandığı görüldü.

Olay yerine gelen acılı baba gözyaşları içerisinde, oğlunun cansız bedenine baktı. Murat Yılmazer’in cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Belediye otobüs şoförü ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Yılmazer Şirinyer Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title