Haberler

Buca'da Göz Kamaştıran Defile

İzmir’in Buca ilçesinde, 4 Mart Dünya Laiklik Günü etkinlikleri kapsamında, ’Dünün Bugünün ve Yarının Sönmeyen Işıkları Cumhuriyet Kadınları’ isimli defile düzenledi.

İzmir'in Buca ilçesinde, 4 Mart Dünya Laiklik Günü etkinlikleri kapsamında, 'Dünün Bugünün ve Yarının Sönmeyen Işıkları Cumhuriyet Kadınları' isimli defile düzenledi.

Buca ilçesinde, Buca Belediyesi tarafından Güzel Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşen defilede kadınlar, Osmanlı döneminde giyilen kıyafetleri, Cumhuriyet ışığında günümüze kadar olan değişimini sergiledi. Podyuma çıkan temsili mankenler, gösterdikleri başarılı performans ile izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Defilede mankenlerin saç tasarımları da Buca Belediyesi Evka-1 Semtevi'nde kuaförlük kursu alan kadınlar tarafından yapıldı. Kadınlarının podyum yürüyüşleri ise profesyonel mankenleri aratmadı. Defilenin son kısmında, ay yıldızla süslenen kırmızı renkli elbisenin sergilenmesi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise, defileyi, Üçel Moda Akademisi Müdürü Özgül Yardımcı ve vatandaşlar ile birlikte izledi. Defilede emeği geçen herkese teşekkür eden Piriştina, "İnkılaplarımızın, devrimlerimizin kıymetini bilelim ki hep bu güzelliklerle buluşabilelim. Hepinize çok teşekkür ederim" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina İzmir Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title