Haberler

Buca'da Engelli Gençlere Asker Eğlencesi

Buca Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla temsili olarak bir gün askerlik ve polislik yapacak engelli gençleri vatani görevlerine kına eğlencesi ile uğurladı.

Buca Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla temsili olarak bir gün askerlik ve polislik yapacak engelli gençleri vatani görevlerine kına eğlencesi ile uğurladı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve aileleri ile doyasıya eğlenen, ellerine yakılan kına, omuzlarına atılan kırmızı tülbentle vatani görevlerinin ilk heyecanını yaşayan 27 engelli gencin gece boyunca yüzlerinden eksik olmayan tek duygu ise gurur oldu.

Buca Belediyesi Şirinyer Engelliler Merkezi'nin bahçesinde düzenlenen eğlencede "kınalı kuzuların" heyecanına Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın yanı sıra, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP İzmir Milletvekili Adayı Ali Hıdır Uludağ, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ile Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı da eşlik etti.

PİRİŞTİNA: "HER TÜRK ASKER DOĞAR"

Kınalı kuzuların asker eğlencesine ortak olan Başkan Piriştina,"Bugün, Türk ailelerinin yaşayacağı en büyük gururu yaşadığımız bir kutlamada beraberiz. Ne mutlu bize ki çocuklarımızı vatani görevlerini yapmak üzere uğurluyoruz. Sizler kendinizle gurur duyun, böyle evlatlarınız var. Böyle yürekli güçlü evlatlarınız var. Bizi askerdeyken ilk daha giyinmeye götürürlerken şöyle yürütmüşlerdi, bende size öyle seslenerek sözlerimi bitireyim; 'Her Türk asker doğar.' Ne mutlu ki sizlerde bu görevi icra etmek üzere buradasınız. Bizim, Bucamızın sokaklarında, yüreklerimizde zaten engel yok. Yolunuz açık olsun" dedi. Konuşmasının ardından Başkan Piriştina'ya Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı engelli vatandaşlara vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Levent Piriştina Kınalı Buca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title