Haberler

Buca'da Çıkmaz Yol Trafiğe Açıldı, Vatandaşlar Rahatladı

İzmir’in Buca ilçesine bağlı Çaldıran Mahallesi’ndeki çıkmaz yol açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Çaldıran Mahallesi'ndeki çıkmaz yol açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Buca ilçesinde, Çaldıran Mahallesi sakinlerinin yıllardır kangrenleşen yol sorunu Buca Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu. 433/11 sokakta bulunan çıkmaz yol nedeniyle yıllardır itfaiye veya ambulans gelmesi gereken durumlarda ciddi sıkıntılar yaşayan vatandaşlar, bu durumu takdirle karşıladı. Çıkmaz sokak, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın talimatıyla 7 metrelik ilave bir yol ile trafiğe açıldı. Buca Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin çalışması sonucunda açılan yol ile mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Yeni yapılan yolda Çaldıran Mahallesi Muhtarı Murat Gökyer ile birlikte incelemelerde bulunan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mahallede daha önce meydana gelen heyelanlarda, itfaiye ve ambulans gibi araçların mahalleye girişinde sıkıntılar yaşadığını ve bununda can kayıplarına neden olduğu söyledi. Önemli olanın mahalle halkının mağduriyetini gidermek olduğunu belirten Piriştina, "İtfaiyeydi, ambulanstı artık tüm araçlar buradan mahallemize rahatça girişi çıkış yapabilecek. Bu tip üzüntüleri yaşamayacağız. Talep muhtarımız ve mahalle sakinlerimizden gelmişti. Biz aday adayı iken söz vermiştik ve bu yıl içerisinde tamamladık. Onu yerinde görelim istedik ve muhtarımızı da ziyaret ettik. Umuyorum bu yolu itfaiye ve ambulans gibi araçların kullanmasına hiç ihtiyaç kalmaz. Ama yine bir acil durum olursa artık bir yolumuz var. Artık buradan hemşerilerimize yardım edeceğiz" diye konuştu.

"İLK DEFA SÖZÜNÜ TUTAN BAŞKAN GÖRDÜK"

Çaldıran Mahalle Muhtarı Murat Gökyer de, tüm mahalle halkı adına Başkan Piriştina'ya teşekkür etti. Gökyer, "Bizler öncelikle mahallem olarak sözünü tutan bir Başkan gördük. Başkanımızın kararlı tutumuyla bu yolumuz açıldı. Şuan ambulans, cenaze araçları gibi büyük araçların kullanabileceği bir yol oldu. Buca böyle bir belediye başkanınına sahip olduğu için çok şanslı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Çaldıran İzmir Buca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title