Haberler

Buca'da 'Çadır Tiyatrosu' Günleri Başladı

Buca Belediyesi’nin ilçe sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşları tiyatro ile buluşturmak için hayata geçirdiği ‘Her hafta bir mahallede Çadır Tiyatrosu’ günleri başladı.

Buca Belediyesi'nin ilçe sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşları tiyatro ile buluşturmak için hayata geçirdiği 'Her hafta bir mahallede Çadır Tiyatrosu' günleri başladı.

Buca Belediyesi Tiyatro Topluluğu 'Tersine Dünya' isimli oyunu Çamlıkule Pazaryeri'nde kurulan çadırda mahalle sakinleri için sahneledi. Belediye tarafından ilçedeki vatandaşları tiyatroyla buluşturmak için hayata geçirilen 'Her hafta bir mahallede Çadır Tiyatrosu' günleri kapsamında sahnelenen oyun, yoğun ilgi gördü. Oyuncuların performansı ise seyirciler tarafından beğeni topladı. Çadır'da tiyatrocular ile birlikte sahneye çıkan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da, 'Çadır Tiyatrosu' günlerinin startını "Oyunumuza hoş geldiniz ey mahalleli" diyerek verdi.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında, çadır tiyatrosunda bundan sonra her hafta farklı bir mahallede çocuk tiyatrolarının miniklerle buluşacağı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pazaryeri Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title