Haberler

1 Saatlik Yol 10 Dakikaya Düşebilir

Güncelleme:

Yapımına yaklaşık iki yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'nin tamamlanmasının ardından, vatandaşlara akaryakıt ve zaman tasarrufu sağlayabileceği belirtildi.

Uzunluğu 19 kilometre olan ve bunun 6,5 kilometresini tünellerin oluşturduğu Ordu Çevre Yolu güzergahında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İnşaat çalışmalarının başlamasının ardından bölge halkı tarafından sevinçle karşılanan projede tünel açma çalışmalarının sonuna gelindi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çalışmaları yerinde takip eden Ordu Valisi Balkanlıoğlu, Ordu Çevre Yolu Projesi'nin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Toplam maliyeti 600 milyon lirayı bulan Ordu Çevre Yolu'nda kamulaştırma işlemlerinin devam ettiğini anlatan Balkanlıoğlu, "Bu yol üzerinde Boztepe, Öceli ve Terzili mahallelerinden geçen 3 tünelimiz var. Boztepe tüneli 3 bin 310 metre, Öceli tüneli 2 bin 19 metre ve Terzili tüneli ise bin 180 metredir." dedi.

YILDA 26 MİLYON LİRA AKARYAKIT TASARRUFU SAĞLANABİLİR

Ordu Çevre Yolu'nun tamamlanmasıyla ekonomiye ve Ordululara büyük kazanç getirebileceğini vurgulayan Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Hummalı bir çalışma var. Türkiye'nin en güçlü firmaları bu yol üzerinde çalışmalarını yürütüyor. O nedenle işler süratle yapılmaya çalışılıyor. Ordu Çevre Yolu açıldığı zaman başta akaryakıt tasarrufu sağlanacak. Yıllık 26 milyon lira gibi bir miktarda akaryakıt tasarrufu sağlanacak. Bu çok büyük bir rakam. Bir de insanlar çok sürat kazanacaklar. Zamandan kazanacaklar. Malum şehrin içerisinden geçen yoldaki trafik lambaları ve yoğun araç trafiğinden dolayı özellikle transit geçen araçlar büyük sıkıntılar yaşıyordu. Ordu Çevre Yolu'nun ulaşıma açılmasıyla onlar da kazanacak, Ordu'da kazanacak."

BİR SAATLİK YOL 10 DAKİKAYA DÜŞEBİLİR

Ordu Çevre Yolu'nun açılmasıyla 1 saatlik yolun 10 dakikaya düşebileceğini anlatan Vali Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Şu anda kullanılan yol bazı sürücülerimizin en az 40 dakika, bazılarının da yoğun trafikte 1 saat, 2 saat zamanlarına mal oluyordu. Artık bu yoldan 10 dakikada geçecekler. Zaman 4'te 1'e düşecek. Bu yol hizmete girdiğinde hem zaman hem de para tasarrufu sağlayacak herkese. Yol üzerinde tüneller ve viyadükler var. Bu tünel ve viyadüklerde yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. İnşaallah, ödenek akışında da bir sıkıntı yaşanmaz ise 2015 yılı sonunda Ordu Çevre Yolu Projesi açılmış olacak."

Kaynak: AA / Ekonomi

Boztepe Ordu Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Yusuf D.:

Yaaa yapmayın böyle şeyler,bak kaza maza olur..CHP atlar sazan gibi,ne olur ne olmaz oturun yerinizde,çalışmanız içinmi oy aldınız,bak CHP hiç bir şey yapmadan sadece hükümete iftira atarak bile oy alıyor..çömezi MHP''de öyle,iki şehit ile pkk kelimesini yanyana getirmesi yetiyor gençleri kandırmak için..ne gereği var hizmet ediyorsunuz.

12
5
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM:

İŞTE BUNUN ADI HİZMETTİR ASLINDA ÜLKEMİZDE SON 12 YILDA BÖYLE VE BUNDAN DAHA DEV BÜYÜK VE BİRÇOK HİZMET VAR AMA İNSAN NANKÖR OLUNCA BUNLARI GÖRMEZ GÖRMEK İSTEMEZ.....YADA GÖRÜR AMA KABULLENEMEZ İNKAR EDER.....

12
4
yanıtYanıtla
muğlalı:

6 kmlik tüneli bedava yap orda.. 500-600 metrelik göcek tünelini 3.5 tl.. ondan sonra herkesin başbakanıyım de..

5
8
yanıtYanıtla
Almanyalinecatireis57@gmail.com:

Muglali Sen Tam bir Zeka Özürlüsün Bilmem Farkindamisin

yanıt0
yanıt0
İŞTE BÖYLE:

BEN ORTADA HİZMET FALAN GÖRMÜYORUM ...YİNE BİR ALİ CENGİZ OYUNU..KİMBİLİR NE KADAR HUMUS YANİ KOMİSYON ALMIŞTIRÇİLAHİ KARAMAN HOCA SEN ÖYLE BİR KAPI AÇTINKİ VALLA SONUNU İYİ GÖRMÜYORUM.AHİRETTE BEYEFENDİ SENİN FETVANLA İŞİ GÖTÜRDÜĞÜNÜ SÖYLERSE VALLA KUL HAKKIN ÖDEMEKTEN CENNET YÜZÜ GÖREMEZSSİN..

2
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title