Haberler

Bu Yılın "Nasreddin Hocası"Sı Engin Noyan Oldu

Bu yıl 55'incisi düzenlenecek Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde temsili Nasreddin Hoca görevini Münib Engin Noyan üstlenecek.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde temsili Nasredddin Hoca görevi için Noyan'a teklif götürüldüğünü söyledi.

Tekliflerini kabul eden Noyan'a teşekkür eden teşekkür eden Akkaya, "Bu yıl 55'incisini düzenleyeceğimiz Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında temsili Hoca'lık görevini üstlenecek olan Münib Engin Noyan'a teşekkür ediyoruz. Bu yılki programla ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Yine her yıl olduğu gibi bu yılki Anma ve Mizah Günleri'nde, Nasreddin Hocamızın adına ve onun felsefesine ve mübarek ramazan ayına yakışan dolu dolu etkinlikler yapacağız" dedi.

Akkaya, etkinlikte kullanılacak afişleri İstanbul Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi ve kaligrafi sanatçısı Mustafa Eren tarafından çizildiğini belirtti.

Akşehir Belediyesi ile Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen Anma ve Mizah Günleri'nde temsili Nasreddin Hoca görevini daha önce tiyatro sanatçıları Erol Günaydın, Levent Kırca, Ferhan Şensoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Halit Akçatepe, Emin Olcay, Cenk Koray, Deniz Oral, Rasim Öztekin gibi birçok isim üstlenmişti. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Münib Engin Noyan Nasreddin Hoca Salih Akkaya Akşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title