Haberler

    Bu Yaz Düğünler Uçak Restoranda Yapılacak

    Güncelleme:

    THY'deki görev ömrünü tamamladıktan sonra, TIR ile Balıkesir Burhaniye'ye getirilen yolcu uçağı, haziran ayı içerisinde restoran ve düğün salonu olarak faaliyete başlıyor.

    THY'de yıllarca sefer yaptıktan sonra uçuş ömrünü tamamlaması ardından 8 parça halinde 7 ayrı TIR ile Burhaniye'ye getirilen Airbus A340 tipi yolcu uçağı, haziran ayı içerisinde restoran ve düğün salonu olarak faaliyete başlıyor.

    5 GÜNDE GETİRİLDİ

    Ocak ayında karayolu ile İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 5 günlük zorlu bir yolculuk ile getirilen yolcu uçağının montajı tamamlandı. Uçağın çevresinde düzenlemelerinin de yapıldığını söyleyen uçağın sahibi işadamı Ali Akbulut, şöyle dedi:

    "İçerideki restorasyon ve tesisat çalışmaları da bitti. Beton zemin üzerine konuşlandırılan yolcu uçağının kanatlarını da teras haline getirdik. 2 kanatta bulunan 20 masadan 40 kişi yararlanabilecek. 2 katlı olarak tasarlanan uçağın ilk katı ikiye ayrılarak bir tarafında tuvalet, diğer tarafında da mutfak yaptık."

    İŞ PROGRAMLANDIĞI GİBİ YÜRÜDÜ

    Erken rezervasyon yapmadıkları için, mağduriyet yaşanmadığını söyleyen Akbulut, montajı tahmin ettikleri süre içerisinde yaptıkları halde şöyle dedi;

    ÇOK İSTEYEN VAR

    "Ancak, iç dizaynına fazla özendik. Orijinaline uygun yapmak istedik. Bizim de tahmin edemediğimiz aksamalar oldu. Düğünleri için erken rezervasyon yaptırmak isteyen çok sayıda vatandaşımız oldu ama biz herhangibir aksilik yaşanmaması için gelen talepleri geri çevirdik. Uçak bu rötar olur, neyse ki düğünler rötar yapmadı."

    Ali Akbulut ayrıca 400 kişilik olarak planlanan uçağın yan tarafındaki bölüme de Aqua Park ve yüzme havuzu projesi bulunduğunu söyledi.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Ali Akbulut Burhaniye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
    500

    Yorumlar (4)

    Mayk:

    Reklam kokan hareketler bunlar Maykkk!!!!!

    11
    2
    yanıtYanıtla
    ahmet:

    ağzım ancak laf yapar!! kendime 1150 odalı şatafatlı saray yaptırdım oturuyorum. 1000 liralık kadehler var. 1000 lerce liralık elektrik suyu sizin boynunuza yükledim. yakında başkanlığıda getirip kendimi padişah ilan ediyorum. . . sizde varoş evinizde oturun?

    5
    5
    yanıtYanıtla
    TOSE:

    Güzel olmuş. !

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Burhaniye''den birisi:

    Bence pişman olur bu kadar masraf yaptığına. İnsanlar belediye salonlarında zor düğün yapıyor. Burada düğün yapanlar kendini uçuyor mu zannedecek şimdi. Her gün bir çok şehit, uğraşılan işlere bak. Tabii ateş düştüğü yeri yakıyor.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title