Haberler

'Bu Yalı Reza Zarrab'ın' Demek Yasak

Güncelleme:

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Boğazı'nda tur rehberlerinin özel mülkiyetlere ait tanıtıcı anonslar yapmasını yasakladı. "Bu gördüğünüz yalı Reza Zarrab'ın" demek suç.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Boğazı'nda yolcu ve tur gemilerinde rehberlerin özel mülkiyetlere ait tanıtıcı anonslar yapmasını yasakladı. 4 Ağustos 2015 tarihinde, bakanlığa bağlı İstanbul Liman Başkanlığı tarafından tur şirketlerine gönderilen Liman Başkanı Muhammed Erdoğan imzalı yazıda özel mülkiyetlere ait taşınmazın sahipleri hakkında kurumsal veya kişisel isim ve unvanların belirtilmesi yasaklandı.

Alınan kararın yakın zamanda 17 – 25 Ara­lık yol­suz­luk ope­ras­yo­nlarının ki­lit is­mi Re­za Zar­ra­b'­ın eşi Eb­ru Gün­de­ş'­e he­di­ye et­ti­ği iki ya­lı için de geçerli olacak.

BAKAN ZEYBEKCİ DE YALI SAHİBİ

Boğaz bölgesinde son olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, şirketinin üzerinden Sarıyer'de 11 milyon liraya (4 milyon dolar) 5 katlı yalı almıştı.

ZARRAB'IN KAÇAK KATI

Yakın zamanda Reza Zar­rab'ın Os­man­lı dö­ne­min­de in­şa edi­len ve 1970 yı­lın­da ikin­ci de­re­ce ta­ri­hi eser ola­rak tes­cil edi­len Meh­met Arif Bey Ya­lı­la­rı­'na ka­çak kat çı­ktığı, tü­nel­le bir­bi­ri­ne bağ­la­dı­ğı­, dış cep­he­yi de baş­tan aşa­ğı­ya ye­ni­le­ye­rek ta­ri­hi ese­re za­rar ver­di­ği ortaya çıkmıştı. (Kaynak:Meydan)


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Reza Zarrab İstanbul Turizm Turizm Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

KRAL:

Kirli camasirlariniz cikmasin diye mi bu onlem aliyorsunuz

32
0
yanıtYanıtla
Rojbin:

PKK bu evleri havaya ucursa ne iyi olurdu. Milletce rahatlardik. Hayir hasanat islemis olurlardi.

25
5
yanıtYanıtla
deniz:

Yine şeytanlıklarınıza başladınız insanları rahatsız etmek herkese deşifre etmek doğru değil buna özgürlük falan denmez

2
23
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Bu yalı babasını sokakta bırakan kocası tescilli hırsız olan Ebru Gündeşin demekte suç mu?

22
0
yanıtYanıtla
Rahmetli:

Bu dunyada ki yalaka yalilari, obur dunyada olur keci ahiri,

19
0
yanıtYanıtla
hakikat:

aydın doğanın yalılarını gösteriyorlarmıydı acaba

5
12
yanıtYanıtla
A.M.K:

BENİM ANLAMADIĞIM BU ADAM PARADAN BAŞKA NE VERİYORDA KİŞİYE ÖZEL KANUN ÇIKIYOR

13
0
yanıtYanıtla
KIBRISLI PROFESOR:

ZARRAP ERDOGANIN VE BAKANLARIN EVLATLARININ KIRLI ISLERININI BILDIGINDEN VEDE COGU ILE ORTAK PIS YAPTIGINDAN ZARRAP DOKUNULMAZDIR, COK SEY BILDIGINDEN SONU YAKINDA KAZA SUSU VERILEREK OLUMDUR BU DOGANIN KIRLI ISLERIN YAPISIDIR

7
4
yanıtYanıtla
REEL:

TAMAM REHBERLER ŞU ŞEKIL DESIN ARTIK, BU BUYUK HIRSIZLARDAN BIRINE AIT, ADAM TURKIYENIN CARI ACIGINI KAPATTI, AMA KUCUK BI ESNAF KADAR VERGI VERDI, ADAM GÖTURDUKLERIYLE ALDI DESIN REHBERLER BIZ ANLARIZ HANGI HIRSIZ OLDUGNU

7
2
yanıtYanıtla
ALLAH BELANIZI VERSİN:

AKEPE HIRSILIKLRI SAKLAMAK İÇİN AKLA ZARAR ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title