Haberler

'Bu Tiyatro' Çok Güldürdü

Güncelleme:

MANİSA Belediyesi, Mayıs ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Barbaros Uzunöner'in Bu Tiyatro'sunu Manisalılarla buluşturdu.

'Aşka Geldik' adlı oyunlarıyla Manisalılarla buluşan Bu Tiyatro, eski ve yeni ilişkiler arasındaki farklar, sevilen kişiye bu sevginin anlatılma zorlukları, aldatma, kıskançlık, evlilik ile birlikte ilişkide nelerin değiştiği, ideal eşi bulma uğraşları, ayrılık acısı ve aşka dair her şeyi mizahi bir dille Manisalı sanatseverlere aktardı.

Barbaros Uzunöner'in yazıp yönettiği 'Aşka Geldik' adlı oyun, Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelendi. Oyunu Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Türk Kadınlar Birliği Manisa Şube Başkanı Sevgi Şanlı ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Barbaros Uzunöner'in yazıp yönettiği, gazeteci Mehmet Coşkundeniz'in anlatımları ile renklendirdiği, başarılı oyuncu kadrosu ile doyurucu bir mizah ziyafeti çeken, yaşadığımız aşkları, ilişkileri, içimizi titreten anları mizah yoluyla tekrar hatırlatan oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu. Eski ve yeni ilişkiler arasındaki farklar, sevilen kişiye bu sevginin anlatılma zorlukları, aldatma, kıskançlık, evlilik ile birlikte ilişkide nelerin değiştiği, ideal eşi bulma uğraşları, ayrılık acısı ve aşka dair her şeyi mizahi bir dille Manisalı sanatseverlere aktarılan oyuna Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Hamdi Alkan sesi ile renk kattı.

Oyunun gelirleri Türk Kadınlar Birliği'ne

Oyunun sonunda oyuncular, performanslarından dolayı ayakta alkışlandı. Oyuncuları tek tek kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, oyunculara çiçek ve içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan takdim etti. Oyunun gelirlerinin bağışlandığı Türk Kadınlar Birliği'nin Şube Başkanı Sevgi Şanlı da, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederek, Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu'na çiçek takdim etti. Sezonu Manisa'da kapattıklarını ifade eden Gazeteci Mehmet Coşkundeniz, Manisa'da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Mehmet Coşkundeniz Barbaros Uzunöner Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title