Haberler

Bu Tarz Benim Yarışmasının Tartışılan İsmi Ayşenur Balcı Elendi

Güncelleme:

Show TV'nin fenomenleşen yarışma programı Bu Tarz Benim'in en çok konuşulan yarışmacılarından birisi de Ayşenur Balcı. Birbirinden güzel 13 yarışmacının rekabet ettiği yarışmada bu hafta yarışmaya veda esen isim o oldu.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği Bu Tarz Benim'in jüri koltuğunda son zamanlarda caps'leriyle gündeme gelen ve kendisine gösterilen yoğun ilgiden sıkılan Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert, Uğurkan Erez ve konuk jüri olarak da Cenk Eren vardı.

Ayşenur Balcı sahneye Hande Yener konseptiyle çıktı. Sarı saçları ve renkli gözleri ve sarı saçlarıyla jürinin her zaman dikkatini çeken isimlerinden birisi olmuştu. Dün akşamki bölümde lenslerini çıkaran Ayşenur en çok Ivana Sert tarafından beğenildi fakat haftanın eleneni oldu ve 100 bin lira ile hayallerine veda etti.

Ayşenur isminin açıklanmasının ardından hiçbir yorum yapmadan stüdyoyu terk etti. Stüdyodan ayrıldıktan sonra ise "Amaçları beni rezil etmekmiş, hiç birinin samimiyetine inanmıyorum, İyi ki de inanmamışım. Ben gitmek istedim ve ben gidiyorum. Onlar beni elemedi." dedi.

Bu Tarz Benim'in 'Yerli ikonlar' temalı eleme gecesinin bu haftaki misafiri 1966 Ankara doğumlu ünlü şarkıcı Cenk Eren'di. En az puanı alarak sonuncu olan Özlem Özden ile beraber elemeye giren Ayşenur Balcı, jürinin onun ismini söylemesi sonucu yarışmaya elveda diyen isim oldu. 19 yaşında olan Ayşenur Balcı'nın göz rengi ela, ten rengi beyaz. 1.72 metre boyunda olan ve 52 kilogram ağırlığına sahip Ayşenur'un ölçüleri ise 80-60-90. 1995 doğumlu Ayşenur modellik ve mankenliğin dışında oyunculuk ve dans ile de ilgileniyor.

TWITTER'DA AYŞENUR BALCI HAKKINDA KONUŞULANLAR

Nezdemir: Ayşenur Balcı karadeniz kızıysa ben de Rihannayım.

Ayşenur Balcı Gülüşü: Ayşenur balcı elensede o bizim hala kalbimizde ben buna inanıyorum

Q: Ayşenur balcı kadar evrim geçirmesek yeter

Merve Maden: Ve Neslihan Tuna amacına ulaşır bu tarz benim de Aysenur balcı elenir

Damlacığınız: Ayşenur Balcı ne zaman kaynakları lensleri çıkarıp ana kaş rengine döndü elendi.

Bu Tarz Senin: Bu Tarz Benim de elenen isim Ayşenur Balcı oldu
Yar Saçların Lüle Lüle Ayşenur Sana Güle Güle

BÜŞRA YÜCE: Ayşenur balcı disko dansı yapmıyor iskelet sistemini çıkarıp yerine takıyor bir kere daha yaparsa kusucam

Ayben: Ayşenur Balcı; 19 yaşında göğüsleri silikon, gözleri lens, saçları kaynak ve platin sarısı, yüzünde estetik var. Ama o doğal bir Türk Kızı

Büşra: Yapmacık değilim derken bile yapmacık olan tek kişi ayşenur balcı

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ayşenur Balcı Nur Yerlitaş Öykü Serter Cenk Eren Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title