Haberler

Bu Tarz Benim Yarışmasının İkizlerinden Oryantal Şov

Güncelleme:

Yarışmanın sevilen güzelleri Aycan ve Nurcan kardeşler, 'Her Şey Dahil' programında yaptıkları oryantal şov ile yürek hoplattı.

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında birlikte yarışan Aycan Şencan ve Nurcan Şencan isimli ikiz kardeşler Her Şey Dahil programına konuk oldu.

ORYANTAL ŞOV YAPTILAR

Güzellikleriyle ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken kardeşlerin oryantal dansı da izleyenlerin beğenisini topladı. Dansın sonunda Alişan, Aycan'ın ''Nasıl müzik gelecek bilemiyorum ama...'' dedikten sonra hemen dans etmeye başlamasına şaşırdığını anlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (24)

ZEHRA:

18 yasinda sapsari sacli biri var oyasta oylemi giyinilir bu kizin anasi babasi yokmu 35 40 yasina gelince nasil giyinir acaba herkese saldiriyor lutfen bunlara mani olun diger genc kizlara koto ornek oluyor

16
6
yanıtYanıtla
YAĞMUR:

REZİLLİK YAAA BUNLARDAN KADIN OLCAK BİRDE KALİTESİZ İNSANLAR

18
2
yanıtYanıtla
sümeyye:

şunlara dizilerde bir iki küçük rol verin de yazık kıvırmaları boşa gitmesin, o değil de şunu bir türlü anlamam, hadi bu kızları anaları bu hale getiriyor, benim kızım yapsın eksik kalmasın başkasından, ben çektim o çekmesin, aç kızım aç bişey olmaz falan, ee babaları bunları tvde izlerken gurur mu duyuyor, kahvede kafede otururken yan masadaki adamlar ''ooo karılara bak'' dese yutkunuyor mu yoksa masayaf gidip ''işte o karılar benim kızlarım gururluyum'' mu diyor, hayret vallaha hayret

18
1
yanıtYanıtla
ANONİM:

ülkenin yeni cicişleri

18
1
yanıtYanıtla
ÇAKIRÇINARLIKLI:

Allah islah etsin.

13
2
yanıtYanıtla
ilknur:

ciciş kardeşlere rakip çıktı:))))))))))

12
1
yanıtYanıtla
mami:

ikisine birden araya karbon kağıdı koymadan.

10
2
yanıtYanıtla
şişko nuri:

bunların hiiiçç derdi yok valla, ne güzel hayat. .

8
2
yanıtYanıtla
Süleyman..:

Oh oh yandan. . . Oynayın bizim millet bundan anlıyor ahlak maneviyat kimin umrunda müslümanlık kimin umrunda annelerinizi bacılarınızı çıkarın onları oynatın çıplak kızları çıkarın herşey çok yolunda sıkıntımız yok. . . Yazıklar olsun. . .

8
2
yanıtYanıtla
SİVEREKLİ KRAL:

LANET OLSUN BÖYLE PROĞRAMADA BU PROGRAMI DİZAYN EDEN VE EGEMGİ GECEN HERKESE LANET OLSUN ALLAH BELANIZI VERİR İNŞALLAH

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title