Haberler

Bu Tarz Benim'in Yeni Jürisi Belli Oldu

Güncelleme:

Yarışmanın jüri koltuğunda modacı Cemil İpekçi, manken Umut Eker ve stil danışmanı Sibel Arna oturacak. Sunuculuğunu ise Ebru Akel yapacak.

Eski ekibi başka kanala transfer olan 'Bu Tarz Benim' programının yeni jüri üyeleri ve sunucusu belli oldu.

Show TV'de düşük bütçesine rağmen sezon başından beri dev bütçeli dizilere reytinglerde meydan okuyan programın ekibi transfer olunca kanal ile yapım şirketi mahkemelik olmuştu.

SUNUCU EBRU AKEL OLDU

İsim hakkı kendilerinde kalan Show TV, yarışma için yeni jürilerle anlaştı. 19 Ocak'tan itibaren ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmayı Ebru Akel sunacak.

JÜRİ KOLTUĞUNDA CEMİL İPEKÇİ

Jüri koltuğunda ise renkli kişiliğiyle tanınan modacı Cemil İpekçi, manken Umut Eker ile gazeteci ve stil danışmanı Sibel Arna oturacak.


(Sibel Arna)


(Cemil İpekçi)


(Umut Eker)


(Ebru Akel)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Cemil İpekçi Umut Eker Ebru Akel Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (30)

Çılgın TürkmobilWeb@haberler.com:

Bizim göreneklerimize aykırı ve saçma sapan bir program

41
11
yanıtYanıtla
görkemmobilWeb@haberler.com:

Ya BU nedir sokakta kim kimim tarzına bakıyor öğrenci karne derdinde ününiversiteyi bitirenler kadro işçi adam eve sağlam gidecekmiyim yarın işten konuşurmuşum derdinde hdp liler barajı aşarmışız chp Ne yapacağız derdinde ak partide millet bunları seyretsin biz yolmaya devam edelimin peşinde hadi bakalım tarz mıyız degilmiyiz gençler sadece yarım saat haber ülke ne halde anlarız ama madem karşıyız seyrelmeyelim bakın yayınlanırmı bir daha valla ben seyredmiyorum hiç tarzım değil

36
9
yanıtYanıtla
dogrumobilWeb@haberler.com:

Simdiden soyleyim program reytinqde 0000 olucak..juri kotu..bu ne ya..

26
9
yanıtYanıtla
abizer:

haydin koyunlar yeni bir sacmalik daha ekran basina

27
8
yanıtYanıtla
Canadiyen.mobilWeb@haberler.com:

Kaldima. Yasak. Olmaz. Tercih. Meselesi. Isteyen. Izler. Istemeyen. Bakmaz. Ben. Fikrimi. Soyledim. Yasaklara. Karsiyim. Ulkem. Turkiyedir. Orta. Dogu. Deyil.

14
14
yanıtYanıtla
Turk Mobil-ANDROID:

obur jurilere ne olduki onlarla guzeldi izlemesi?

16
11
yanıtYanıtla
buse:

bu jürilerle bu program yürümez

19
2
yanıtYanıtla
Ali EfemobilWeb@haberler.com:

Moda ikonlariymis falan,hepsi fos,hele o tombis cakma stylist,tam fiyasko,resmen rezillik.Dünyanin hic bi yerinde bu kadar basiretsiz bi jüri yok herhalde.Tam Fake

13
4
yanıtYanıtla
NazlicanMobil-ANDROID:

Juri super en azindan bunlar reyting icin kizlari birbirine dusurmeye calismaz..

13
4
yanıtYanıtla
ALİ CENGİZ:

SİZİ AVRUPA AÇAR EN İYİSİ AVRUPA, YA GİDİN SÜRÜNGEN TAKIMI

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title