Haberler

Bu Tarz Benim'e Sıkı Rakip Geliyor

Güncelleme:

Eski milli kaleci Rüştü'nün eşi Işıl Reçber, yeni bir moda yarışması olan 'Patron'da jüri koltuğunda oturacak. Reçber'e yarışmada Hakan Akkaya eşlik edecek.

Eski Milli Kaleci Rüştü'nün eşi Işıl Reçber, tıpkı Bu Tarz Benim'in Nurella'sı modacı Nur Yerlitaş gibi moda yarışması Patron'da jüri koltuğunda oturacak.

RÜŞTÜ'NÜN EŞİ JÜRİ OLUYOR

Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber'in güzelliği ve şıklığıyla davetlerin aranılan ismi olan eşi Işıl Reçber, moda programında jüri üyesi oluyor.

BU TARZ BENİM'E RAKİP GELİYOR

Caner Erdem'in yapımcılığını üstlendiği Patron adlı yarışma, hafta içi her gün Star TV'de ekrana gelecek. Show TV'nin son dönemdeki fenomen yarışması Bu Tarz Benim'den farklı olarak Patron'da genç kızlar değil, terziler jüriden oy almaya çalışacak.

HAKAN AKKAYA EŞLİK EDECEK

Işıl Reçber'e programda modacı Hakan Akkaya eşlik edecek. Oya Aydoğan'a da teklif gittiği ancak sabahları magazin programı sunduğu Beyaz TV'den izin alamadığı öğrenildi. "Bu güne kadar doğru anı bekledim. Artık bunu yapmamın zamanı geldiğine inanıyorum" diyen Reçber, Bu Tarz Benim yarışmasındaki yorumları çok konuşulan Nurella lakaplı modacı Nur Yerlitaş'a rakip olacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nur Yerlitaş Hakan Akkaya Rüştü Reçber Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

XyzmobilWeb@haberler.com:

İnsanlara ilim irfan öğreten programlar yapsalar şaşardım zaten

17
0
yanıtYanıtla
YOK ARTIKK:

LAN Bİ BU EKSİKTİ VALLA ARTIK ORTALIK YERDE YANIMDAN GEÇEN KADINLARA TARZ DEĞİLSİN DİYESİM VAR O HAKANDA GELDİMİ AYOL DEMEYE BAŞLARIM ARTIK

13
0
yanıtYanıtla
gülmobilWeb@haberler.com:

Belgesel koysalar vallahi daha iyi olur bu tür programlardan hiç değilse aslanları izleriz

8
1
yanıtYanıtla
Elif AyyMobil-ANDROID:

offf kimse izlemesin bu programı, kapansin artk, bosu bksuna günah kazaniyoz, ondn ziyade bu ne demis bu ne konusmus hepsi bos , bü bos dünya gibi, yapmayin size yazikk!!

7
0
yanıtYanıtla
kayserili:

Askerlik yaptığım dönemde rütbelilerin eşleri kendini bize emir vermekle sormulu zannederlerdi. Her işlerine koştururlardı. Kocaları o kadar iş güç yaptırmazdı. Bu kadın da kocası ünlü diye kendini ne zannediyorsa artık. Neyse Hakan Akkaya bir değerdir. Bence program tutar.

2
2
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Katılıyorum. Olsun. Terziler yarışırsa bu millet hiç olmazsa hazırda satılan naylon, orası burası sarkan kıyafetlerden kurtulur. Kadınların eli iğne iplik tutar. Eskiden giydiğimiz kaliteli kumaşlar yeniden üretilir. Az ve öz giyiniriz.

1
2
yanıtYanıtla
sipermenmobilWeb@haberler.com:

Bir elimiz yagda bir elimiz balda dedikleri sey boyle bir sey olsa gerek, diyecek cok sey varda aclik yoksulluk belimi bukmus

2
0
yanıtYanıtla
askmobilWeb@haberler.com:

biraz da bunlar para kazansin yazik

1
0
yanıtYanıtla
afyonMobil-ANDROID:

allah akil fikir versin

0
0
yanıtYanıtla
fatma bayır Mobil-ANDROID:

ya tutarsaaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title