Haberler

Bu Tarz Benim'de Nur Bozar Şoku! Yarışmaya Veda Etti

Güncelleme:

Bu Tarz Benim yarışmasında eleme gecesine yarışmanın favori ismi Nur Bozar damga vurdu. Nur Bozar, "Gitmek istiyorum," dedi ve jürinin oylarıyla da yarışmaya veda etti.

Bu Tarz Benim'in 15 Kasım akşamı yayınlanan son bölümüne yarışmanın favori ismi Nur Bozar'ın yarışmadan ayrılma kararı damga vurdu ve Bozar, jurinin çoğunluğunun ismini yazmasıyla elendi.

"ELENMEK İSTİYORUM"

Yaşanan kavgalara daha fazla dayanamadığını söyleyen Nur Bozar, kritik bir haftada yarışmaya hazırlanmadan çıktı. Nur "En az puanı alıp elenmek istiyorum" dedi.

Nur Yerlitaş'ın pes etme uyarısına karşın Bozar, "Yarışmaya olan inancımı kaybettim. Bu yarışmaya gelme istediğim kalmadı." ifadelerini kullandı.

NİHAT DOĞAN SIFIR VERDİ

Nur Bozar'ın ayrılma isteğine karşın Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez, Nur'a 3'er puan verdi. Kemal Doğulu ile Ivana Sert de Nur Bozar'a 1'er puan verdi. Nihat Doğan ise Nur Bozar'a 'sıfır puan' verdi.

DOĞULU'YA SERT ÇIKTI

Jüri üyelerinden Kemal Doğulu'nun Nur Bozar'a 'Teklif aldın gidiyorsun' imaları ise Nur'u sinirlendirdi. Bozar, bu ifadelere karşılık Doğulu'ya, "İmada bulunuyorsunuz. Yorumunuz gereksiz." şeklinde sert bir cevap verdi.

ÖYKÜ SERTER AĞLADI

Nur Bozar'ı kararı ile ilgili ağır dille eleştiren Nihat Doğan'ın sözleri Öykü Serter'i de ağlattı.

İKİZLER Mİ NUR BOZAR MI ELENDİ?

Bu Tarz Benim eleme gecesinde son ikiye İkizler ve Nur Bozar kaldı. Bu Tarz Benim'den Nur Bozar elendi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kemal Doğulu Nur Yerlitaş Öykü Serter Nihat Doğan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (69)

Senem Mobil-IOS:

Nur hanim efendisin herzaman .seni sevmeyenler catlasin

24
13
yanıtYanıtla
pdr57Mobil-ANDROID:

nur yarışmaya kalite ve aselet katan ender yarışmacılardandı. en doğru zamanda ayrıldı ama keşke nihat doğan değilde başka bir konuk olsaydı. Nihat doğan ne anlar ki moda ve tarzdan yarışmayı bilmiyor bile. Yolu açık olsun Nur un

18
17
yanıtYanıtla
Kanka 68mobilWeb@haberler.com:

Iyiki cikti gitti.zaten burnu havalanmisti son zamanlarda

15
17
yanıtYanıtla
ebru demir:

ohh beee hele şükür kurtulduk senden yaa :) kına yakcam kızım güle güle sende nur yerlitaş hep nur u tutuyodun yeter artık bıktık senden de gzem aysegl ikzler tugce sizi seviyorum hoşçkl nuuuurrrr :D

11
19
yanıtYanıtla
Ismail kabamobilWeb@haberler.com:

Nihat dogan sen cooook yanis yaptin seni seda sayan cöhret yapti sen önce kendine bak nur bence yaris manin 1 numarasi

17
12
yanıtYanıtla
Seda BuTarzBenimmobilWeb@haberler.com:

Kemal Doğulu konuşmasında sonuna kadar haklıydı. Nur istediği kadar inkar etsin artık populer ve bu yarışmaya ihtiyacı kalmadığı için gidiyor. Ben tanrıçayım havaları illallah getirmişti cok şükür gitti.....

15
14
yanıtYanıtla
Seda BuTarzBenimm@m.m:

Nur Bozar aldığı bir cok teklifi rahatça değerlendirebilmek icin hem programı hem juri üyelerini yarı yolda bıraktı. Nur un karakterini eleştirmek biraz fazlaydı Nihat Doğan her zaman ki gibi çok konuştu ama Nur gerçekten baymıştı artık gittiği icin cok mutluyum programdan küstah biri eksildi. Ama unutmasın onu bu noktaya halkın begenisi getirdi ve halk küstahları çıkardığı yerden indirmesini bilir.

yanıt2
yanıt1
nurm@m.m:

Hadi ordan cok bilmis butarzbenim jurisi kemalin ne verdide sana yaltaklaniyon canim benim kizsin ne oldum degil ne olacam diyeceksinniz genc kiza yapilacak soylenecek lafmiydi migden senin kaldirir ama kizinki kaldirmadi yoruldu gitmek istedi ters birsey bille demedi ayip yazarken birdaha oku at gozlugunude cikar kendinnizden nefret ettirdinniz gunah yeter

yanıt1
yanıt1
melissa:

Hahahahaha ohhh ohhh ohhh olsunnnnnn gittti sonunda sozde hanim hanim mis kizim canli yayinda erkek arkadasinin evinde kaldigini soylerken hanim hanim hala oluyorsan yuh diyorum :D

10
17
yanıtYanıtla
gönül:

nur bozar seni çoook seviyoruz nur gibi program ruh gibi sensiz

18
9
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title