Haberler

Bu Şirkette İşe Giren Ev Kadını, Zengin Olabiliyor

Güncelleme:

Kozmetikten parfüme 2 binin üzerinde ürünü doğrudan satış yöntemiyle tüketiciye ulaştıran Farmasi'de kadınlar aylık 40-50 bin lira kazanabiliyor.

Kozmetikten parfüme kadar 2 binin üzerinde ürünü doğrudan satış yöntemiyle tüketiciye ulaştıran Farmasi Kozmetik'in hedefi 2020 yılına kadar bu alanda dünyanın ilk 3 markasından biri olmak. 123 ülkede ürünleri satılan Farmasi, yılda 350 milyon tüketiciye ulaşıyor. Bu yıl 170 milyon TL ciro hedefi koyan şirket, yabancı markaların ağırlıklı olduğu pazarda 300 bine yakın aktif danışmanıyla üçüncü sıraya oturdu. Hedef 5 yıl içinde 1 milyon aktif danışmana ulaşmak.

UKRAYNA ETKİLEDİ AMA

Farmasi'nin bir diğer özelliği de danışmanlarına ayda 30-40 bin liraya varan miktarlarda gelir kazanma fırsatı sunması. Örneğin Farmasi'nin en çok kazanan danışmanı Nuriye Doğanlar, geçen yıl 1.1 milyon TL ciro yaptı. Bu paranın 302.5 bin lirası Doğanlar'ın kasasına girdi. Doğanlar'ın aylık kazancı ise 40 bin lira. 2+1 bir evde otururken bugün Yalova'da 8+2 bir eve taşınan, bir cip satın alan Doğanlar'ın hedefi helikopter alıp işinde kullanmak.

ORTALAMA MAAŞ 10 BİN LİRA

Farmasi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tuna, 300 bin aktif danışmanın yüzde 5'inin aylık 30 bin lira, geri kalanın ise 10 bin lira civarında aylık geliri olduğunu söyledi. Bu güne kadar rekorun 50 bin lira aylık olduğunu kaydeden Tuna, Türkiye dışında 15 ülkede daha doğrudan pazarlama ile müşterilerine ulaştıklarını anlattı.

UKRAYNA İŞİ BİRAZ BOZDU

Tuna, şöyle devam etti: "Yurtdışında en etkili olduğumuz ülke Ukrayna'ydı. Ancak Rusya ile yaşanan krizden olumsuz etkilendik. İşlerimiz 4'te bire düştü. Yavaş yavaş toparlanıyoruz ve Rusya'da yapılanarak bunun etkilerini azaltmayı planlıyoruz. Eylül ayında faaliyetlerimize başlıyoruz. İlk yıl hedefimiz 100 bin danışmana ulaşıp, 50 TIR mal satmak. 3 yılın sonunda 600 bin civarı danışman ve 1.000 TIR mal satma hedefi koyduk. Sırbistan, Karadağ, Bosna, Makedonya operasyonlarımızı da başlattık. 2016'da Hırvatistan'ı devreye alacağız. Dubai'de AVM'lerde kiosklar açacağız."

HEDEFLERİN ÜZERİNDE

Dr. Cevdet Tuna markalı ürünleriyle rakiplerine üstünlük kurduklarını da belirten Tuna, hem ihracat hem de iç pazarda hedeflerinin üzerinde olduklarını söyledi. Tuna, bu yılı 170 milyon TL ciroyla kapatacaklarını da kaydetti.

YANIK MERHEMİ YAPAN DR. CEVDET TUNA KURDU

Farmasi, 1950 yılında Dr. Cevdet Tuna tarafından Tan Sağlık Hizmetleri olarak sağlık sektörüne ilaç, hammadde, üretim ve ithalat amacı ile adım attı. Kurucu Dr. Cevdet Tuna, aynı zamanda İkinci Dünya Savaşı yıllarında ilk öksürük şurubu ve yanık merhemini yapan kişi olarak tanınıyor.

Farmasi, 1985 yılında Alize Kozmetik'i kurdu ve sağlıktaki tecrübesini kişisel bakım ürünleri, kozmetik ve parfüme taşıdı. (Kaynak:Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Rusya Federasyonu Ukrayna Alışveriş Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title