Haberler

Bu Silahlar Bayanları Cezbedecek

Giresun’da faaliyet gösteren hafif silah sanayi fabrikası kadınların taşıması ve kullanımı kolay olmasının yanı sıra ilgisini çekecek renkli tabanca üretimine başladı.

Giresun'da faaliyet gösteren hafif silah sanayi fabrikası kadınların taşıması ve kullanımı kolay olmasının yanı sıra ilgisini çekecek renkli tabanca üretimine başladı.

Yaklaşık iki yıldır AR-GE çalışması yapılan MC 28 tipi silahların seri imalatı yapılırken kadınların da silah taşımasını teşvik edecek taşıması kolay renkli silah üretimine geçildi.

Amerika'da düzenlenen dünyanın en prestijli silah fuarında Girsan Makina ve Hafif Silah Sanayi Ticaret A.Ş'nin en iyi silah olarak seçilen MC 28 model silahlarının bayanlara yönelik modellerinin üretimi de başladı.

Bayanların üretim yaptığı silahlarla ilgili bilgi veren Proje ve Fabrika Müdürü Yusuf Nesli "Yaklaşık iki yıldır üretimde çalışmış olduğumuz MC 28 model silahlar dünyada en iyi silah olarak NATO testini geçmiş silahlar olarak üretimine başlandı. Bu silahlar asker ve polislerin gerek muharebe sahasında gerekse sivil hayatta taşıması ve kullanımı kolaydır.Dünyada 40 ülkeye ihraç edilen bu silahlar bu ülkelerde de asker ve polislerin tercih ettiği silahtır.Bunun yanı sıra özellikle bayanların kullanımında ve taşımasında cazip bir yönü vardır. Bayanların da dikkatini çekmek ve bayanlar için cazip hale getirmek için renkli silahlar da üretilmeye başlanmıştır.Bu silahların kamuflesi ve bulunduğu ortama uygunluğu da dikkat çeken yönlerdendir" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title