Haberler

Bu Sergi Engel Tanımıyor

Güncelleme:

Kadıköy Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği "Her Hal'de Sanat" Etkinliği ile hem engelli vatandaşlar ile ilgili farkındalık yaratmayı hem de sanat için herhangi bir engelin söz konusu olmadığını göstermeyi hedefliyor.

Oyuncu Mert Fırat'ın sunacağı gecede amatör engelli sanatçılar, ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşacak ve sanatın hiçbir engel tanımadığını gösterecekler.

10 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte Anadolu Ateşi Kıvılcım Grubu, Fırat Tanış, Hilmi Yarayıcı, Hülya Polat, Murat Şen, Renan Bilek ve Serkan Çağrı engelli sanatçılarla birlikte düet yapacak.

Katılımın ücretsiz olduğu ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun ev sahipliği yapacağı gecede sahnelenecek olan performanslardan bazıları şu şekilde:

- Anadolu Ateşi Kıvılcım grubu ve Dost Eller İşitme Engelliler İ.Ö.Okulu halk oyunları ekibi ortak performansı

- Serkan Çağrı ve görme engelli müzisyen Mert Karagüzel'in klarnet düeti

- Fırat Tanış'a görme engelli müzisyen Özgür Altınok'un keman ve görme engelli müzisyen Onur Yılmaz'ın gitarla eşliği

- Renan Bilek'in seslendireceği bir şiire görme engelli solist Feyza Altınok'un sesiyle ve görme engelli müzisyen Özgür Altınok'un piyanoda eşliği

- Hilmi Yarayıcı'nın seslendireceği bir şarkıya ortopedik engelli solist Seda Şallı'nın sesiyle, görme engelli müzisyenler Adem Sevindik'in bağlamada ve Emre Şahinalp'in piyanoda eşliği.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Hilmi Yarayıcı Fırat Tanış Mert Fırat Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title