Haberler

Bu Şehrin Yaşam Kalitesini Yükselteceğiz

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ilçe belediyeleri ile birlikte el ele vererek bu kentin yaşam kalitesini yükselteceklerini söyledi.

Şahin, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan 'Şehitkamil Medyanı ve Korusu'nun açılışında yaptığı konuşmada, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan bu önemli günde Şehitkamil Meydanı ve Korusu'nun Gaziantep'imize kazandırması bizleri gerçekten gururlandırdı. İsim ve anıt çok önemli, özellikle Şehitkamil'in bugün anısının yeniden tazelenmesi ve bu anlamlı günle bir araya gelmesi, bir o kadar önemli ve kıymetli" dedi.

Bütün ilçe Belediye Başkanları ile birlikte bu şehrin, yaşam kalitesini yükseltmek, vatandaş memnuniyetini attırmak için çalışacaklarını dile getiren Başkan Şahin, "Bu şehrin kafamızdaki düşündüğümüz geleceğe taşıyacağımız yeni modeller oluşturmak için ekip olarak gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Gücümüzü birleştirerek, koordineli olarak, büyükşehir ile beraber bu güzelliği, bu kaliteyi şehrimizin her noktasına taşımak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmak ve onların memnuniyetini kazanmak bizim en büyük borcumuz olacaktır. Ben Şehitkamil Belediyesi'nin böylesine güzel ve anlamlı bir meydan ve koruyu Gazianteplilerin hizmetine sunan Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyor, meydanımızın vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Şahin, "Bu şehri yarınlara taşımak, daha modern, daha yaşanabilir bir kent kurmak hepimizin boynunun borcu. Gaziantep için yapacak daha çok şeyimiz var. Biz de daha büyük bir heyecanla, daha büyük bir şevkle ve medeniyet vizyonu ile başladığımız bu yolculuğa devam edeceğiz.

40 ülkeden 700'den fazla çocuğumuzun katılımı ile bu yıl kentimizde gerçekleştirilen ve bir haftadır kentimizde süren etkinliklerin bize verdiği bir mesaj var. Rengi, dili, dini ne olursa olsun bütün yaşadıklarımız bize sevginin dilinin olmadığını gösterdi. Konuşmamı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ruhuna uygun şu sözlerle bitirmek istiyorum. Bu dünyadaki en mutlu kişi mutluluk verendir. Bu dünyadaki en güçlü kişi sevmeyi bilendir. Mutluluk vermeye devam edin, gönlünüzü sevgiye açık tutun" diye ifade etti.

Daha sonra katılımcılar ile birlikte meydanın açılışını yaparak meydanı gezen Şahin, burada kendisine ilgi gösteren çocuk ve kadınlar ile de yakından ilgilendi.

Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri için 36 farklı ülkeden gelen yüzlerce öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törendei 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Gaziantep'te bulunan Bulgaristan ve Libya'dan gelen öğrenciler, kendi yörelerine ait halk oyunu gösterileri sundu. Açılışın ardından protokol üyeleri Şehitkamil Belediyesi tarafından kente kazandırılan bu yeni mekanı gezdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Şahin Şehitkamil Gaziantep 23 Nisan Güncel Haberler

title