Haberler

Bu Şehir Arkandan Gelecek Yayın Tarihi! Bu Şehir Arkandan Gelecek Fragmanı

Güncelleme:

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yayın tarihini merak edenler tüm detaylar haberimizde. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yayın tarihi ne zaman? Bu Şehir Arkandan Gelecek fragmanı yayınladı mı? Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi oyuncuları kim? İşte Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisiyle ilgili tüm detaylar...

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yayın tarihi merak ediliyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi fragmanı yayınlandı mı? Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kerem Bursin ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin tanıtım fragmanı izleyicilere sunuldu. Senaryosunu Ece Yöreç'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 4 yaşındayken annesi gözünün önünde öldürülen ve bundan sonra hayatı yük gemilerinde geçen Ali'nin İstanbul'a mecburi gelişi sonrasında hem geçmişini hem de aşkı bulmasını anlatacak. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin kadrosunda başarılı isimler yer alırken dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı bilinmiyor.

BU ŞEHİR ARKADAN GELECEK OYUNCULARI

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yanı sıra Gürkan Uygun, Osman Alkaş ve Defne Kayalar gibi başarılı isimler bulunuyor. 2017'nin en çok beklenen dizilerinden biri olan Bu Şehir Arkandan Gelecek yayın macerası merakla bekleniyor.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Kerem Bürsin 4 Haziran 1987 İstanbul doğumludur. Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır. Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır. Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'da Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

LEYLE LYDIA TUĞUTLU KİMDİR?

Leyla Lydia Tuğutlu 29 Ekim 1989 Berlin doğumludur. Berlin'de doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırmşıtır. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır. Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini canlandırmaktadır. Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007'de "Gelecek vaad eden model" seçildi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gürkan Uygun Osman Alkaş Türkiye Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title