Haberler

BU+ Performans Sezonu ''Sen Balık Değilsin Ki'' ile Kapatıyor

Güncelleme:

BU+ Etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 'Boğaziçi'nde Performans', Eylül'de tekrar buluşmak sözü ile sezonun son performansı ''Sen Balık Değilsin Ki'' ile veda ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi BU+ tarafından düzenlenen 'Boğaziçi'nde Performans' etkinlik serisi sezonu yönetmenliğini Mihran Tomasyan'ın üstlendiği ''Sen Balık Değilsin Ki'' ile kapatıyor. Çıplak Ayaklar Kumpanyası, ''suyun yolculuğunu kendi yolculukları yapanların ve her türlü suyun sularında gezinenlerin hikâyesi'' olarak betimlediği ''Sen Balık Değilsin Ki'' başlıklı performansı 3 Mayıs Salı günü Boğaziçi Üniversitesi Güney Meydan'da saat 18.30'da sergileyecek.

Çıplak Ayaklar Kumpanyası Tophane'de buldukları demirci atölyesini, dans stüdyosuna dönüştürmeye 2007 Ağustos ayında başladı.

Özünde çalışma stüdyosu, performans alanı ve sanatçılar için yaşam imkânı sunmayı planlanan mekân için 4 Aralık 2008'de Enka Kültür ve Sanat'ın da desteğiyle Ön Ayak adlı gösteri Aydın Teker, Emre Çelik, Erdinç Anaz, Şafak Uysal, Tuğçe Tuna ve Mustafa Kaplan'ın desteğiyle gerçekleşti. 12 farklı repertuar, yurtdışından çağırılan koreograflar, dansçılarla ortak projeler, yurtiçi ve yurtdışı turneleri, eğitmenlik, kendi bünyesinden çıkan ve farklı dallarda yaratılan oyunlar, aktiviteler ve eylemler gerçekleştiren Çıplak Ayaklar Kumpanyası bugün, kolektif yaşamı ve üretimi beraberce paylaştığı dostlarıyla stüdyosunda hareket ediyor, yaşıyor, üretiyor ve paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title