Haberler

Bu Milletin Şanlı Yürüyüşünü Durduramayacaklar"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "PKK'nın elebaşıları Avrupa'da koştururken, toplantılar yaparken, uydulardan, şuradan buradan yayın yaparken, Avrupa'nın güvenliği sarsılmıyor da Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanları toplantılar yapınca mı güvenlik sıkıntı oluyor?

Maliye Bakanı Naci Ağbal, " Pkk'nın elebaşıları Avrupa'da koştururken, toplantılar yaparken, uydulardan, şuradan buradan yayın yaparken, Avrupa'nın güvenliği sarsılmıyor da Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanları toplantılar yapınca mı güvenlik sıkıntı oluyor?" dedi.

Ağbal, AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, Avrupa'da bakanlara yapılan muameleyi kınadığını söyledi.

Almanya ve Hollanda'nın bakanların vatandaşlarla buluşmasını engellemeye çalıştığını belirten Ağbal, "Size ne? Türkiye'deki referandum Almanya ve Hollanda'nın neyini ilgilendirir? Bakanların milletle buluşmasından niye korkarsınız? Bakanlar vatandaşlara ne anlatacak da ondan çekiniyorsunuz?" diye konuştu.

Bu ülkelerin güvenlik sorununu bahane ettiğini anlatan Ağbal, şöyle devam etti:

"PKK'nın elebaşıları Avrupa'da koştururken, toplantılar yaparken, uydulardan, şuradan buradan yayın yaparken, Avrupa'nın güvenliği sarsılmıyor da Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanları toplantılar yapınca mı güvenlik sıkıntı oluyor? Bu bize güç ve kuvvet versin. Bu bizim inancımızı daha da artırsın. Avrupa kork, Avrupa kork diyoruz. Neden? İnşallah gümbür gümbür 16 Nisan'da geliyoruz. Bu milletin sesini susturamayacaklar. Bu milletin şanlı yürüyüşünü durduramayacaklar. Türkiye'nin bu kalkınma yolculuğunu, asla ve asla engelleyemeyecekler."

"Dün bir kez daha gururlandık"

Bakan Ağbal, Avrupa'daki vatandaşların olan biteni gördüğünü dile getirerek, "Dün bir kez daha gururlandık. Rotterdam'da, Aile Bakanımıza yapılan muamele karşısında bütün vatandaşlarımız bayraklarını aldılar, meydanlara indiler ve yapılan muameleye isyan ettiler. Allah onlardan razı olsun. Onların sayesinde bir kez daha Türkiye'nin gücünü dost, düşman görmüş oldu." dedi.

Türkiye'nin bunun karşılığını misliyle vereceğini aktaran Ağbal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yöntemi ve zamanı bize ait ama inşallah 16 Nisan'da Avrupa'daki vatandaşlarımız sandıklara gümbür gümbür gidecek. Türkiye'deki vatandaşlarımızla beraber bin kere, milyon kere 'evet' diyecek. Bunu hep beraber başaracağız. Teşkilatlarımıza güveniyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında teşkilatlarımız gece gündüz çalışıyor. Işıklar asla sönmüyor. Sokaklarda, meydanlarda, caddelerde, her yerde AK Parti teşkilatları adeta destan yazıyor."

Birilerinin yalanla referandum sürecini gölgelediğini belirten Ağbal, bazı partilerin anayasa değişikliği ile ilgisi olmayan şeyleri anlatarak vatandaşın aklını çelmeye çalıştığını dile getirdi.

Ağbal, eski Türkiye devrinin bittiğini, vatandaşın yeni Türkiye'ye sahip çıktığını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Bakan Ağbal'a Edirnekari tablo ve mis sabunu hediye etti.

Kaynak: AA / Politika

Naci Ağbal AK Parti PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title