Haberler

Bu Masa Selçuk'a Hizmet Ediyor

Güncelleme:

Selçuk Belediyesi'nin vatandaşa hızlı, etkin bir şekilde hizmet vermek için hayata geçirdiği "Hizmet Masası" sorunların hızlı çözümünü sağlamanın yanı sıra belediye ile vatandaş arasında köprü olmaya devam ediyor.

17 Eylül tarihinde faaliyete geçen Selçuk Belediyesi Hizmet Masası'na bugüne kadar 166 vatandaş başvuru yaptı. Yapılan başvuruların 121 tanesine olumlu cevap verilirken, 45 başvuru ise zaman içerisinde sonuçlanmayı bekliyor.
Hizmet Masası aracılığıyla çözüme kavuşturulan şikayet konuların başında temizlik, sahipsiz moloz yığınları, kaçak yapılar, böcek ilaçlama, kaldırımlar, tretuvarlar gibi konular yer alıyor. Vatandaşların şikayet ve dileklerini telefon, mail ya da yüz yüze yapılan görüşmelerle alan Hizmet Masası, 24 saat içerisinde geri dönüş yaparak söz konusu durum hakkında vatandaşa bilgi veriyor.

Cinel: Hizmet Masası ile sorunlar çözümleniyor

Vatandaşların ilçeyle ilgili her türlü sorunlarını dile getirerek, bunlara hızlı çözümler sunmak amacıyla kurulan Hizmet Masasına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, "Hizmet Masası'nın amacı vatandaşımıza hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunmaktır. Bu masanın kuruluşu ile yeni bir devri başlattık. Bu masa açıldığı günden bu yana 166 dilek ve şikayet ulaştırılmış. Bunların önemli bir kısmı çözüme kavuşturuldu. Çözüme henüz ulaşmamış olanlar ise ilgili birimlerin Hizmet Masamızla koordineli bir şekilde çalışması sonucu çözümlenecek" dedi.

Hizmet Masası'na iletilen ancak henüz çözüme kavuşturulmayan sorunlar arasında kasist isteği ve dere ıslahı gibi konular yer alıyor. Selçuk Belediyesi'nin ilgili birimlerinden alınan bilgilere göre; kasist çalışmalarının önümüzdeki günlerde de kentin ana halterlerinde devam edecek. İZSU tasarrufunda olan dere ıslahı çalışmalarının ise Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışması ile önümüzdeki günlerde yapılacak. Vatandaş tarafından ıslah çalışması yapılması istenen derelerden biri olan Belevi- Tire Yolu istikametinde yer alan derenin temizliğinin ise 10 gün içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Belediyesi Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title