Haberler

Bu Mağazada Herşey Bedava

Merkez Palandöken İlçesi Kayakyolu Semti'nde hizmete giren 'hayır çarşısı' mağazının açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler(AKP) ve merkez Yakutile İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut (AKP) katıldı.

Merkez Palandöken İlçesi Kayakyolu Semti'nde hizmete giren 'hayır çarşısı' mağazının açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler(AKP) ve merkez Yakutile İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut (AKP) katıldı. Anne, baba ve çocuklar için her türlü giysinin yanı sıra ayakkabıların da bedava dağıtıldığı mağazaya vatandaşlar destek verdi. Mağazadan ücretsiz alışveriş yapmak için Vuslat Derneği'ne üye olması gerektiğini söyleyen mağaza müdürü Celil Çalışkan, "İhtiyaç sahipleri rencide olmadan gelip bu mağazadan ücretsiz alışveriş yapacak. Açtığımız mağazaya gelme imkanı olmayan aileleri evlerinden servislerle alıp getireceğiz. Alışverişini yaptıktan sonra yine evlerine götüreceğiz. Mağazadaki elbise ve ayakkabıların yüzde 95'i hiç kullanılmamış. Nüfus yoğunluğuna göre her aile bir limit verildi. Ayrıca mağazan her gün 10 aileyi alışveriş yapabilecek. Erzurum'da ilk olan hayır çarşısına ihtiyaç sahipleri gibi yardım severleri de bekliyoruz. Mağazadan sonra markette açacağız" dedi.

Mağazanın ilk müşterisi Çiğdem Yaşar ve çocukları uygulamadan memnun kaldıklarını söyledi. Alışveriş yapmak için uzun bir süredir mağaza gitmediğini söyleyen 4 çocuk annesi Yaşar, "Vuslat Derneği uzun bir süredir bizlere gıda yardımında bulunuyordu. Şimdi böyle bir mağaza açarak bizleri daha çok sevindirdi. Paranın geçmediği ve sadece bize özel olan mağazadan hepimize yeni elbilese ve ayakkabılar aldık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Küçükler Ali Korkut Palandöken Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title