Haberler

Bu Maçın Kaybedeni Yok

Güncelleme:

Kağıthane'de engelli vatandaşlar ilçe protokolü halı sahada karşı karşıya geldi.

Kağıthane'de engelli vatandaşlar ilçe protokolü halı sahada karşı karşıya geldi. Kıran Kırana bir mücadelenin olduğu maçta dostluk kazandı.

Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği futbol maçında ilçe protokolü ile engelli vatandaşlar halı sahada karşılaştı. AY-TU Spor Tesisleri'nde düzenlenen futbol maçı, zorlu bir mücadeleye sahne oldu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, engellilere yönelik sosyal projeleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade etti. Başkan Kılıç, "Engelli çocuklarımızla zaman zaman çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Onlarla birlikte eğlence, yemek programları yapıyoruz. Zaman zaman da onların bu halı sahadaki coşkusunu da bizde katılıyoruz. Bugün de yine halı sahada engelli çocuklarımızla birlikte coşkularını paylaştık. Keyifli bir gün oldu çocuklarımız için. Biz de onlarla birlikte olmaktan mutlu olduk" diye konuştu.

Etkinliği düzenleyen Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Selahattin Çam, gençlik meclisinin her türlü etkinliğinde engelli bireylerin yer aldığını söyledi.

Engelli bireyleri sosyal hayata kazandırmak için her türlü çabayı gösterdiklerini belirten Çam, "Engelli kardeşlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadığımızı bir kere daha vurgulamak için onlarla birlikte böyle güzel bir futbol maçı düzenledik. Bu maçlarımız sürekli devam ediyor. Bizler Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi olarak yapmış olduğumuz bütün etkinliklerde engelli kardeşlerimizi dahil ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title