Haberler

Bu Köyün Çöplerini Muhtar Topluyor

Güncelleme:

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Değirmendüzü köyünde, çöpler düzenli bir şekilde toplanmayınca, iş muhtar ve azalara kaldı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Değirmendüzü köyünde, çöpler düzenli bir şekilde toplanmayınca, iş muhtar ve azalara kaldı. Köy muhtarı Ayhan Avcı, Gelibolu Belediyesi'nden destek istedi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine 17 kilometre mesafede olan Değirmendüzü köyünde çöp sıkıntısı yaşanıyor. Seçimlerden bu yana köyün çöplerinin sağlıklı bir şekilde toplanmadığını söyleyen Köy muhtarı Ayhan Avcı, çareyi azalarıyla birlikte çalışmakta buldu. Köye İzmit, İstanbul, Eceabat belediyeleri ile Milli Parklar Müdürlüğünden çöp konteynırları aldıklarını söyleyen muhtar Ayhan Avcı, "Seçimlerden bu yana, çöplerimiz sağlıklı bir şekilde toplanmıyordu. Köyümüzü bu kötü görüntüden kurtarmak için çeşitli belediyelerden konteynırlar alarak köyümüzün muhtelif noktalarına yerleştirdik. Gelibolu Belediyesi, yaklaşık bir ay boyunca gelip bu çöpleri aldı. Ancak bir daha gelmedi. Konteynırda kalan çöpler kokmaya başladı. Yaptığımız girişimler sonuçsuz kalınca, ben ve azalarım traktörle bu konteynırları boşaltmaya başladık. Talepte bulunduğumuz zaman, bizimle bağı olmamasına rağmen, Eceabat Belediyesi araç göndererek çöplerimizi aldırıyor. Ancak aynı yaklaşımı bağlı olduğumuz Gelibolu Belediyesi'nden göremiyoruz. Kendi imkanlarımızla çöp toplama işini sürdürmeye çalışıyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Avcı Çanakkale Gelibolu Eceabat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title