Haberler

Bu konser dinleyeni Efsun'layacak

Güncelleme:

Yavuz Bingöl, Mete Artun, Erdinç Aksaç ve Ertan Tekin'den oluşan müzik topluluğu 'EFSUN', Halk Müziği ve Tasavvuf'un en duygulu tınılarına MOİ Sahne'de hayat verecek.

Türkiye'nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, İstanbul Sanat Geceleri kapsamında çok özel bir müzik topluluğunu ağırlıyor. Türk Halk Müziği'nin başarılı ismi Yavuz Bingöl, mey ve düdük sanatçısı Ertan Tekin, perdesiz bağlamayı ilk çalanlardan Erdinç Aksaç ve caz kökenli piyanist Mete Artun'dan oluşan EFSUN Projesi, Pera Event organizatörlüğünde, Mall of İstanbul'da yer alan MOİ Sahne'de bir konser verecek.

Her biri kendi alanında virtüöz olan sanatçıların bir araya gelişiyle ortaya çıkacak müzik, konser dinleyicisini adeta büyüleyecek. Konserde Yavuz Bingöl'ün bağlama ve vokaline diğer müzisyenler eşlik ederken en sevilen Halk Müziği eserleri seslendirilecek.

EFSUN Projesi'nin konseri 26 Nisan Salı günü saat 21.00'de MOİ Sahne'de düzenlenecek. Unutulmaz bir müzik gecesi geçirmek isteyenler için konser biletleri biletix'ten ve MOİ Sahne'den temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yavuz Bingöl İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title