Haberler

Bu Kızlar Süs Köpeği Yerine Kangal Gezdiriyor

Güncelleme:

Giresun'da, iki kangal köpeğiyle gezen iki kız kardeş, süs köpeği yerine kangal köpeğini sevdiklerini ve hafta sonlarını onlara ayırdıklarını söyledi.

Giresun'da hafta sonu havanın güzel olması ile birlikte sahile çıkan ve yanlarına iki buçuk aylık Shakira ve Drogba adını verdikleri kangal köpeklerini alan Tuğba (11) ve Merve Akgün (14) adlı kardeşler, süs köpeği yerine kangal köpeğiyle gezerek dikkat çektiler.

"BABAMIZINDAN KANGAL KÖPEĞİ İSTEDİK"

Merve Akgün, köpeklerden korkmadığını belirterek "Korkum yok. Zaten biz babamızdan kangal köpeği almasını ısrar ederek çok istemiştik. Bir kangal köpeğimiz daha vardı. O ölünce tekrar yenisini aldık" dedi. Kangalları kontrol etmekte zaman zaman zorlanan kız kardeşlere baba Veysel Akgün de yardım ediyor. Veysel Akgün, dört kızı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Shakira ise beşinci kızım. Biz ne yiyorsak onlar da onu yiyor. Veterinerden ilaçlarını alarak iğnelerini vurduruyorum. Vitamin ilaçları var. Özgürlüklerini kısıtlamadan büyütmek istiyorum. Saldırgan değil insancıl olmalarını istediğim için sahilde gezdiriyoruz. Sivas'ta göl göremezken burada Karadeniz'i gördüler. Herkesin ilgisi oluyor. İki şeyi yalan sevgiyle kandıramazsınız birincisi çocukları, ikincisi hayvanları. Onlar gerçekten sevilip sevilmediklerini anlayabiliyor. Galatasaraylı olduğum için erkeğe Drogba, dişi olana Drogba'nın yanına yakışan bir isim olsun diye Shakira koyduk. Köpeklerimizin kimliği olduğu için rahat rahat gezdirebiliyoruz."

Sahilde gezinti yaparken iki buçuk aylık kangallar karşılarında bir başka cins köpek görünce ortaya renkli görüntüler çıktı. Kangallar, küçük olmalarına rağmen köpeği korkuttu. Sahibi, köpeğini kangallardan hemen uzaklaştırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Shakira Giresun Kangal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ali kayawefa_intifada@hotmail.com:

bak sen sayın edidör bu kızlar süs köpegı yerıne kangalmı gezdırıyorlarmış. Allah Allah ne kadar şaşırdım yav hala şoktayım. aman Allahım ne büyük bir olay. emegıne saglık editör kardeş aynen devam

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title