Haberler

Bu Kızı Alan Erkek Yaşadı

Güncelleme:

Ülkenin en zenginlerinden biri olan fabrikatör baba, kızına 160 milyon dolarlık çeyiz hazırladı.

Çin'in en büyük fayans şirketlerinden birinin patronu olan Wu Duanbiao, kızına düğün hediyesi olarak 4 kutu altın ile Porche ve Mercedes markalı 2 lüks otomobil hediye etti. Çin'de fayans kralı olarak tanınan Wu'nun, ülkenin güneyindeki kıyı kenti Jinjiang'da kızı için düzenlediği 8 günlük düğün şöleni 28 Aralık'ta başladı.

HIZINI ALAMADI

Ancak, düğünde hızını alamayan fabrikatör, kızının yatağına 3 milyon dolarlık banka cüzdanı bıraktı. 16 milyon dolarlık şirket hissesi transfer etmeyi ihmal etmeyen fabrikatörün listesinden villa ve dükkanlar da eksik olmadı. 'Cömert Baba', son olarak 'Uğur getirsin' diye iki hayır kurumuna 10 milyon dolar bağışladı.

"ÇEYİZ REKABETİ YOLDAN ÇIKTI"

Çin medyasına göre, ihracatla zenginleşen Jinjiang'da milyarder işadamlarının 'Çeyiz rekabeti' son yıllarda yoldan çıktı. Aynı kentte tekstil fabrikası bulunan bir işadamı, geçen aylarda kızına benzeri bir çeyiz hazırlamıştı.

BANKA SOYMAKTAN DAHA İYİ

Twitter benzeri Weibo'da ise "Jingjang'dan kız almak, banka soymaktan daha iyi" konusu popüler hale gelirken, 'Sonradan görme' fabrikatör eleştiri oklarının hedefi oldu. Kimi kullanıcılar ise, "Bu adamı aptal mı sanıyorsunuz, artık bir kuruşluk reklama ihtiyacı yok" yazdı.

Wu, geçen haftalarda sahibi olduğu mutfak ve banyo fayansları şirketi Wanli'yi Güney Kore borsasına sokmuştu. Yerel basın mensuplarına konuşan gelinin annesiyse, "Tek arzumuz, çocuğumuzun bizimkinden daha iyi bir hayata sahip olması" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title