Haberler

Bu Kıza Dikkat!

Kıbrıs'ta Yapılan Miss Peace International Yarışması'nda 13 Ülkenin Güzeli Arasından Türk Güzeli Asena Sarıbatur Birinci Oldu.

KIBRIS'TA YAPILAN MİSS PEACE INTERNATİONAL YARIŞMASI'NDA 13 ÜLKENİN GÜZELİ ARASINDAN TÜRK GÜZELİ ASENA SARIBATUR BİRİNCİ OLDU.

22 yaşındaki Türk güzel Asena Sarıbatur; Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek'in katıldığı yarışmada, brinici olurken; ikincilik tacını Letonya'lı güzel, üçüncülük tacını ise Estonyalı güzel kazandı.

Miss Friendship ödülünü ise Peru güzelinin aldığı yarışmanın jüri üyeleri arasında, Can Sandıkçıoğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı, 2007 Miss Peace Güzeli de vardı.

Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiği için çok mutlu olduğunu belirten Asena Sarıbatur, birincilik tacını bir yıl boyunca gururla taşıyacağını söyledi.

Aynı zamanda Duru Tiyatro oyunculuk Workshop programına katılıp, Emre Kınay'dan oyunculuk dersi alan ve önümüzdeki sezon için bir çok projeyi değerlendiren ACANS Entertainment oyuncusu Asena Sarıbatur, çok yakında yeteneği ile dikkat çekerek, iyi bir oyuncu olacağını da sözlerine ekledi.

H2

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title