Haberler

Bu Kez Polis, Polisi Dolandırdı!

Güncelleme:

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli A.B. ve olay yeri inceleme ve kimlik tespit grup amirliğinde görevli A.E. isimli polis memurları; MİT'in operasyon yapacağını, bu operasyon kapsamında rüşvet, irtikap, yağma ve fuhuş suçlarından 200 polis memurunun gözaltına alınacağı dedikodusu çıkardı.

100 BİN LİRA İSTEDİLER, 50 BİN LİRADA ANLAŞTILAR

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, ilçede görevli M.K. ve R.G. isimli polis memurlarını, MİT'in yapacağı soruşturma kapsamında gözaltına alınacaklarına inandıran iki polis, M.A. isimli arkadaşlarını da MİT görevlisi diye tanıtıp soruşturma dışına alınmaları karşılığında önce 100 bin lira istedi.

Yapılan pazarlık sonrası taraflar adam başı 50 bin lira karşılığında anlaşmaya vardı. Konunun Asayiş Şube Müdürlüğü'ne intikali üzerine polis çalışma başlattı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Seri numaraları önceden alınmış paralar, şüphelilere verilmek üzere mağdur iki polise teslim edildi. Buluşma yeri olan Sultangazi'deki bir kafede tertibat alan asayiş polisi, A.B. ve A.E. isimli polis memurlarına parayı teslim aldıkları sırada suçüstü yaptı.

OPERASYON GİZLİ KAMERALARLA DAKİKA DAKİKA GÖRÜNTÜLENDİ

Operasyon kafeye yerleştirilen gizli kameralarla dakika dakika görüntülendi. İki dolandırıcılık soruşturması başlatıldı. Savunmalarında suçlamaları reddeden iki polis hakkında "Nitelikli dolandırıcılık suçuna teşebbüs" kapsamında Memur Suçları Savcılığı'nca iddianame düzenlendi. İddianamede, iki polis memuru ve onlara eylemlerinde yardım ettiği anlaşılan MİT görevlisi olarak tanıttıkları arkadaşları M.A., ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dilek Yaman Sultangazi Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (17)

Eryilmaz:

Polisimize askerimize uzanan eller kırılsın...

35
5
yanıtYanıtla
naz:

yok artik ulan onca maas aliyorsunuz gözünüz doysun siz bile dolandiricilik yapiyorsaniz biz asgarï ücretliler ne yapalim. Hem bide nasil polissiniz düzgün adamlari polis yapin Polisler polislik disinde herseyi yapar oldu.

13
15
yanıtYanıtla
siirtli sayyad:

TÜRKÜN GÜCÜ İŞTE. . EYER BUNLAR ÖLSEYDİ. . BUNLARADA ŞEHİT DİYECKLERDİ. . ŞU HALE BAK

5
16
yanıtYanıtla
trakyalı:

bu defa dolandırıcıları alnından öperim demekki poliste rüşvetçiymiş hemen korkup dolandırılmış

13
6
yanıtYanıtla
Urfalı:

Korktuklarına göre belki de gerçekten suçludurlar

12
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

vatandaş polislik halkın öğretmeni demek polis her yere giren bir öğretici olması lazım halkı doğru işlere bildirmesi lazım ve çoğu polisler bunu sergiliyor halka kutsal meslek yapıcı öğretiçi meslektir polislik her elmada bozuk ve çürük çıkar meyvedir ne yapalım

11
1
yanıtYanıtla
sporcu:

bu polisler kürttür

4
7
yanıtYanıtla
cenk:

Demekki ikisde suclu alanda verende , veren polis görevini düzgün yapsaydi cekerdi restini pis islerin icinde oldugunu ispat etmis

7
0
yanıtYanıtla
DOĞRU:

RÜŞVET VERENDE ALANDA MELUNDUR

yanıt16
yanıt0
Yorum:

İşimiz gücümüz rüşvet yalan dolan

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title