Haberler

Bu Kentin Takımını Yanlız Bırakmayın

Ligde üst üste kazandığı galibiyetlerle Play-Off'ta iddialı durumuna gelen Kocaeli Birlikspor'da tüm hesaplar çarşamba günü oynanacak olan Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasına çevrildi.

Çarşamba günü zorlu Diyarbakır Belediyespor karşılaşması öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Kocaeli Birlikspor kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, tüm Kocaelileri bu zorlu mücadelede Kocaeli Birlikspor'a destek vermelerini istedi.

Diyarbakır Belediyespor karşılaşması öncesi kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir Antikapı'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yerel, ulusal basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir,"Takımımız geçtiğimiz hafta İnegöl deplasmanında İnegölspor'u, bu hafta ise Pazarspor'u 1-0'lık skorlarla yenerek Play-Off noktasına girdi. Bu Çarşamba günü ise ertelenen Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasını evimizde oynayacağız."dedi.

Başkan Kandemir,"Bu karşılaşmayı kanmamız durumunda Play-Off'ta puan farkı tamamen kapanmış olacak. Hafta sonu ise deplasmanda Sarıyer'le zorlu bir maça daha çıkacağız.Bu iki maçı da ard arda kazanmamız durumunda Play-Off sıralamasına gireceğiz. Kentimizin futboluna bir marka katma adına, bu iki maçta bizim için hayati önem arz ediyor. Bu bilnçle siz değerli basın mensuplarının desteğini de ihtiyacımız var. Kocaeli Birlikspor bu kentin bir takımıdır. Kocaeli'yi temsil etmektedir. Çarşamba günü ise Diyarbakır Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maça tüm Kocaelili hemşehrilerimizi bekliyoruz. Gün birlik günüdür. Gün destek günüdür."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title